Сокобања
Туризам

Специјална болница „Сокобања“ бањским гостима нуди различите велнес и фитнес програме са циљем побољшања и очувања здравља. Велнес програм се препоручује особама које пате од хроничног стреса, као и свима који желе да поправе своје здравље, или једноставно да се опусте и уживају.

Овај програм обухвата: купање у аутентичном турском купатилу “Амаму” (у мушком или женском базену, или у оригиналној кади у којој је својевремено уживао Књаз Милош Обреновић), финску сауну, бисерну купку, хидромасажу, мануелну масажу, купање у базену са термалном водом, или у ђакузију, шетњу на свежем ваздуху „Стазом здравља“.

sokoterme2.jpg

Фитнес програм се препоручује свима који имају проблема са вишком килограма, или једноставно желе да буду у доброј форми. Модерни фитнес кабинет у оквиру Специјалне болнице „Сокобања“ пружа могућност бављења физичком активношћу, под контролом медицинског особља, по индивидуално скројеном програму.

„Soko-life“ је програм регулације телесне тежине креиран у сарадњи са стручњацима из области ендокринологије и дијетологије. Намењен је особама које болују од гојазности, хипертензије, дијабетеса, повишеног холестерола, као и свима који желе да поправе квалитет свог живота. Овај програм се комбинује са њеллнесс и фитнесс програмом како би се постигли оптимални резултати.

Velnes i spa.jpg