Ириг
Туризам

Хотел Олимп 4* налази се на самом улазу у Златибор и истински представља праву капију познатог туристичког места. Налази се поред магистралног пута Београд - Јужни Јадран. Захваљујући предивној локацији и реномеу места коме припада, хотел својим гостима нуди природни амбијент, јединствени доживљај, гостопримство, комфор и удобност.

Hotel Olimp slika 1.jpg

Хотел располаже са 41 смештајном јединицом од чега су 33 собе (стандард, стандард – лукс и лукс), 7 апартмана (6 апартмана и апартман „Олимп“) и 1 резиденција, укупног капацитета 100 лежаја. У хотелу гостима је на располагању кафе бар, фитнес, билијар клуб, стони тенис, конгресна сала са 100 места, мања сала са 30 места, аперитив бар, ресторан и дечија играоница...

Hotel Olimp slika 2.jpg

Нова понуда хотела је савремени и Велнес и спа центар „Хедона“ место које гостима нуди, уз пријатан амбијент и љубазно особље, велики избор садржаја за опуштање и постизање потпуне удобности. Овај новоотворени Велнес и спа центар налази се у доњем нивоу хотела и нуди члановима и гостима следеће садржаје: затворени базен са ђакузијем, теретану, парно купатило, финску сауну, биосауну, калдаријум, масажу, третмане лица и тела.

Hotel Olimp slika 3.jpg

У врелим летњим данима гостима су на располагању отворени олимпијски и дечији базен.

Контакт:

Адреса: Миладина Пећинара 1, Златибор

Телефон: +381 31 842 555

Е-маил: hotelolimp@mts.rs

Интернет адреса: www.hotelolimp.com