Ириг
Туризам

Гранд & Скy Хотел Торник, једини хотел са 5* на Златибору, је прави избор за оне који желе да доживе ову дестинацију на потпуно нов начин. Богата понуда за госте различитих афинитета и узраста, услуга на највишем нивоу и ентеријер попут оних у најлуксузнијим светским хотелима, учиниће ваш одмор савршеним.

Grand i Sky hotel tornik slika 1.png

Хотел располаже са 356 смештајних јединица, од тога 80 апартмана и 276 соба (двокреветне – француски и сингл кревети и једнокреветне собе) укупног капацитета 854 лежаја. У оквиру хотела налази се и соба прилагођена особама са инвалидитетом.

Grand i Sky Hotel Tornik slika 2.jpg

Гости овог грандиозног објекта који се налази на 600 м од центра Златибора, имају прилику да уживају у бројним садржајима укључујући ресторан, лоби и вински бар, конгресне дворане на површини од око 500m2, као и изузетно атрактиван Спа и Велнес центар, који се простире на невероватних 2.250 м2 и садржи два затворена базена, дечији базен, релакс собу са хималајском сољу, турску, финску и био сауну, руску бању, тепидаријуме, лаконијум, седам соба за масажу и веселе тушеве. Током летњих месеци гости могу да проведу пријатне тренутке на тераси која се простире на 1.500m2 са предивним панорамским погледом на планинске врхове Торника.

Grand i Sky Hotel Tornik slika 3.jpg

Почетком 2020. године Гранд хотелу Торник придружио се новоотворени хотел, Торник Скy са ротационим рестораном који се са својих 650m2 сврстава међу највеће на свету, одакле се види читава панорама Златибора. Ротирање ресторана је без шума и вибрација, а посебну пажњу привлаче уметничке слике свих ктитора кроз историју Србије, у природној величини, као и мапа Душановог царства. Поред тога, хотел Торник Скy располаже: посластичарницом, играоницом за децу која се простире на 400m2, мултифункционалном салом СКY површине 962m2, са преко 5 метара висине и 1178 места, салом СКY венуе капацитета 90 места, паркингом, гаражом. Сви гости СКY дела могу користити спа & велнес центар, теретану, дечји аква парк и пансионски ресторан, који се налазе у Гранд делу.

Контакт:

Адреса: Алексе Поповића 31, Златибор

Телефон: +381 31 31 55 800

Е-маил: office@hoteltornik.rs

Интернет адреса: www.hoteltornik.rs