Труба петог анђела

Труба петог анђела

Имају Срби неку тајну у себи, неку скривену и страшну моћ. Она је толико добро скривена чак и од нас самих да читаве генерације Срба дођу на овај свет, проживе своје животе и оду са њега, а да никада не сазнају за то. Никада не постану свесни ко су, где су, и за шта их је пројектовао онај који их је послао баш у ово време и баш на овај простор – у време вечне садашњости и простор између светова.

Од свега што сам видео у животу, а нагледао сам се свачега, увек ми је најстрашнија била истина. Не зато што истину не волим већ зато што најчешће нисам био спреман за њу. Истина носи једну енергију која само припремљеном даје моћ, али сваком неспремном доноси уништење. Пробајте трогодишњаку да објасните како чике кољу мале беле вриштеће прасиће да би их самлели и направили виршле које он толико воли за доручак. Произвели би катастрофу трајних размера.

За такву истину је потребно сазревање. Оно није ништа друго до поступно сазнавање истине, корак по корак или степен по степен. Истинско напредовање на сваки следећи ниво захтева одређен степен зрелости, сва знања са претходног нивоа савладана до способности самосталне примене, искрену радозналост и показану храброст да се оде још један корак даље.

Знате ли колико је таквих? Сваки следећи ниво досегне у најбољем случају тек један од њих десет са претходног нивоа. Наравно, то се осталима не каже. Каже им се да су много напредовали и да су сви подигнути на виши степен. Додели им се некаква колективна титула која добро звучи, ето на пример Још Озбиљнији Кандидат за улазак у Европу. Обзиром да је виши ниво у питању, ту важе неки другачији закони које они нема шансе да разумеју јер нису разумели ни оне са претходног степена. Тако постају или марионете, у мирнодопским условима или топовско месо, у рату. Нема треће.

Да ствар по народе и човечанство буде гора, тек половина оних са вишег нивоа покушавају да повуку увис некога са степена испод. Друга половина спушта рампу за собом и затвара долазак свима осталима. А тих нивоа има подоста. Сваки народ има у себи потенцијал за уздизање, али и уграђену кочницу, али то се од њих крије. За спречавање напредовања једног народа увек се окриви неки други народ. Подела на народе је стално потенцирана како би се у тим сукобима сакрило нешто много важније. То је истина о две суштински различите врсте хоминида на планети Земљи – људских и нељудских. Зато народи тако споро напредују, меандрирајући вековима па и миленијумима на нивоу свести вечитих трогодишњака. Лаких за завођење и још лакших за поткупљивање. У случају трогодишњака, довољна је грдња па похвала или само једна једина бонбона.

На даље ћу вам изнети један веома познат текст, преузет из најтиражније књиге наше цивилизације. Одабрао сам део Јовановог јеванђеља, Јованово откривење из Апокалипсе. Никад ми неће бити јасно како је онима који толико желе да одрже овај свет у незнању ово јеванђеље промакло и угледало светлост дана.

Јованово Откривење – Апокалипса

1 И пети анђео затруби: и видех звезду која је са неба пала на земљу, и даде јој се кључ од ждрела бездана.

2 И отвори ждрело бездана, те се подиже дим из ждрела као дим велике пећи, а сунце и ваздух беху помрачени од дима из ждрела.

3 И из дима изиђоше скакавци на земљу, па им се даде моћ какву имају земаљске скорпије.

4 И би им речено да не уде трави земаљској, нити икаквој зелени, нити икаквом дрвету, него само људима који немају Божијег печата на својим челима.

5 И даде им се моћ не да их убијају, него да их киње пет месеци; и њихово кињење беше као кињење скорпије – кад убоде човека.

6 А у оне дане људи ће тражити смрт и неће је наћи, и желеће да умру, и смрт ће бежати од њих.

7 А прилике, које се као скакавци појавише, беху сличне коњима припремљеним за бој, а на њиховим главама беху венци слични злату, лица им пак беху као људска лица.

8 И имаху власи као женска коса, а зуби им беху као у лавова,

9 имаху и оклопе као гвоздене оклопе, а шум њихових крила беше као тутњава кола са многим коњима који трче у бој.

10 И имаху репове и жалце као у скорпија, а у њиховим реповима беше њихова моћ да науде људима пет месеци.

11 Они имају над собом цара, анђела бездана, коме је име на јеврејском језику Авадон, а на грчком се зове Аполион.

12 Једно зло прође; види, иду још два зла за овим.

Па, драги моји Срби да ли сте спремни за неку вишу истину? Да пробамо да преведемо ово горе изнесено на садшњи моменат.

1 Звезда која је пала на земљу – претходни друштвени систем. У нашем случају социјализам и буквално звезда, петокрака.

2 Ждрело бездана које се отворило – бунар ниских страсти, грамзивости, похлепе, промискуитета, наркоманије, непоштовања правих вредности, све потенцирано некултуром, филмовима, музиком, ријалитијима.

Помрачено Сунце – заклоњена истина, сакривен Бог. Помрачен ваздух – животна сила напушта људе јер Бог је Адаму преко ваздуха, својим дахом унео живот.

3 Из дима – дим ратова деведесетих и дим петог октобра. Изиђоше скакавци – досовци и напредњаци који буквално једу све пред собом, како материјалне, тако и духовне вредности овог народа.

4 Речено им да не науде природи – она треба да остане очувана за оне који ће овде доћи када се истреби овај народ. Наши извори воде су увелико постали приватно власништво странаца и они их чувају, али не за нас већ за себе.

Смеју да науде само људима који немају Божији печат на челу – мисли се на оне који нису заправо људи у пуном смислу, односно они који могу да живе само у материјалној равни. У ствари, ови скакавци само на њих и могу да делују, јер на нивое духа они не добацују. Ипак, претходним активностима је доста људи који поседују дух повучено на доле у материјално тако да су се одвојили од свог духа и на тај начин изгубили имунитет на ове демонске активности.

5 Кињење – чули сте већ довољно пута да сте нерадници и да морате да промените свест, ослободите се заблуда и митова, посебно оног Косовског. Неки су ослобођени и дела својих тешко и поштено зарађених пензија. То је то.

6 Погледајте наслове у било којим новинама, никад више безумних злочина и самоубистава.

7 Скакавци слични коњима са људским лицима и венцима на глави сличним злату. Скакавци јер уништавају све пред собом. Слични коњима јер галопирају – увек је наглашена журба, све мора хитно да се уради да не би било времена за размишљање. Венци на глави слични злату – ореол лажних победника, рецимо на намештеним изборима.

8 Власи као женска коса – наглашена феминизираност мушких политичара, ако је женско онда обрнуто. Лављи зуби – наглашено оштра и увек претерано агресивна реторика.

9 Оклопи као од гвожђа – образ дебео као ђон, непостојање морала, али такође и спољна заштита, из иностранства.

Шум крила као тутњава – заглушивање лажима истовремено са свих медија.

10 Репови као жалци у шкорпија – нападају репом, од позади, анална структура личности. Такође нешто што се вуче за њима из прошлости, уцењеност због тога.

11 Имају над собом цара, анђела бездана – објашњење скоро да није ни потребно. Можда обратити пажњу на његово име – Авадон или уочити бар прва два слова , веома су индикативна.

Аполион или Аполон, друго име анђела бездана – самозаљубљеност, жеља за обожавањем, идолатријом ако је владар, помама за селфијима међу његовим поданицима.

12 Иду још два зла за овим – па добро, већи део смо прегурали.

Наравно драги моји, памет у главу и љубав и веру у срце. Опрез. Све више је ствари и појава које нису оно како нам на први, па и на други поглед изгледају.

Пробајте себи да одговорите на питања ко сте, где сте и зашто сте ту. Кад то завршите, биће нас више.

Komentari (0)

Остало у категорији