Стубови светлости

Стубови светлости

Стубови светлости

Извините, није ме било у јавности једно време, био сам заузет. Завршавали смо један велики посао. Бушили смо астрал, тамни омотач око колективне свести. Направили смо довољно велику рупу да се кроз њу види егрегор једне нове реалности. Поставили смо је на високе стубове истине и слободе. Зато је много боља од ове коју нам свим силама ови одоздо натурају. За оне који су ту вишу реалност успели да виде или макар наслутили њено постојање, повратка у страх и таму више неће бити, барем у значењу које ови термини имају у трећој димензији. Они који је не виде, треба само да погледају на горе, изнад материјалног и видеће је. Знам да је то тешко поготово када човек себи дозволи да се идентификује са стварима које мисли да поседује. 

Људи нису добро разумели појам борбе са невидљивим непријатељем. Многи који се на било који начин боре са вирусом сматрају да су на првој линији фронта. Међутим, није вирус отерао пола света у мишију рупу већ је то учинио СТРАХ од вируса. Борба против тог или било ког другог страха је борба са невидљивим непријатељем. Јер кад једном људима зацари страх, он ће се простим техникама одржавати у недоглед. Кад крене да пада, појавиће се мутирани вирус, нови сој, неки пети вирус, економска криза, светски рат, марсовци… Умешност Црних је у томе што су успели да нас све изведу на тај фронт, а свако за себе може лако да установи са које стране фронта се налази – да ли страх распирује или га раскринкава.

Али нећу ноћас о томе, можда чак нећу више уопште говорити о таквима. Они једноставно нису наш задатак. Црни ће наставити са гњечењем остатака њихових личности у нади да ће се из те суве дреновине можда још нешто исцедити, да ће још неки преостали успавани дух искочити из матрикса и прикључити се реалности истине. Лично, мислим да неће бити много вајде од тог додатног напора црних на екстракцији белог из последњих остатака ове цивилизације, али шта ћу им ја. Такав им је посао, ни ја се не жалим на свој.

Обзиром да се срећемо овде, сигуран сам да спадате у онај део који је кренуо ка истини и слободи. Сама видљивост и опипљивост те реалности, за оне који познају скривене законе бројева говори да смо успели да сакупимо критичну масу људи чистог срца и направимо ласер којим смо пробушили астрал. Што би се рекло, сада се већ много лакше дише и у преносном значењу али и буквално. 

Егрегор истине и слободе смо поставили на оптималну висину, довољно ниско да га виде сви којима он треба да буде звезда водиља и довољно високо да му Црни из астрала не могу ништа. Напуњен је иницијалним енергијама вере, љубави и наде и отиснуо се у свој самостални живот. Сваки додатни прилив ове три енергије ће га учинити још већим и снажнијим. Енергију доносе духови људи ослобођених из матрикса. Много је њих ове године прозрело превару и изашло из реалности лажи и обмане, само нису имали где да оду. Зато је било толико важно мирно сачекати да се овај посао уради тачно у овом моменту. Пре тога нисмо имали довољно чистих и слободних људских срца за ласер и сваки преурањени покушај би нас одао. Са друге стране, да смо којим случајем и мало закаснили и пропустили тренутак ослобађања главнине духова, ослобођени људи би без пролаза кроз астрал узалудно кружили кроз трећу димензију где би их Црни лако похватали и вратили у реалност лажи, овај пут вероватно заувек.

Једна ствар вам је, надам се јасна. Свако ко нам је у овоме на било који начин свесно помогао је витез. Витез се не постаје, он се рађа. Мајка му је љубав, а отац је храброст. Бабице на порођају су околности одређеног времена, а међу њима највештија је људска патња.

Пошто су нам околности у наше редове донеле много младих, тек рођених витезова, желим да им помогнем да неке ствари лакше разумеју. Још увек се добро сећам шта је мене мучило када сам био стажер, а довољно често смо у контакту да из наших разговора видим шта вас збуњује.

Па, да кренемо.

Ваша нестрпљивост је очекивана. Није то нека врхунска особина, али да је којим случајем немате, помислио бих да сте погрешно селектовани. Млад витез највише нестрпљивости испољи код довођења суштине у равнотежу са формом. Овладавање неким основним суштинама само по себи рађа нестрпљење да се та знања што пре примене. Међутим, без форме суштина се лако изгуби, изокрене или расплине. Да вам дам један пример. Ваша чиста енергија, удружена са много таквих истих је пробушила астрал. Запитајте се зашто се то баш сада догодило, а не било када пре иако сте ви потенцијал за такву енергију поседовали одувек. Видим да почињете да разумете. Јесте, неко вас је прво испровоцирао да тај свој потенцијал активирате, па је затим све ваше енергије сакупио, онда их усмерио у једну једину тачку и склопио у форму ласера. Само тако оне имају убојиту снагу.

Сада сте чини ми се спремни да чујете наставак о важности форме.

Ако имате једну мотку, веома је ограничен број радњи које са њом можете да обавите. Можете да измлатите неког или да је искористите као полугу и подигнете нешто тешко. Међутим, са одговарајућим наставком, она се трансформише у врло различите алатке – ашов, крамп, лопату, грабуљу… и свака од њих има своју прецизну намену.

Исто се дешава и са енергијама. Форма догађаја се пуни енергијама учесника и почиње да живи као микро реалност. Виши закони одређују сваку форму и она их безусловно поштује. Када форма престане да поштује законе, она се распадне и престане да буде форма. Зато је од изузетне важности да млад витез пре свега изучава форме. Свака нова форма којом овлада је као пречица кроз време и простор где више не мора да пролази цео пут да би видео где ће стићи. Једноставно, ако препознаје форму догађања, зна где нешто почиње и где се завршава. 

Свака форма има свој симбол или симболе. Зато је потребно да изучавате и њих. ”Pb” је на пример, симбол олова и означава једну од форми енергије подређену закону њеног испољавања у виду олова. Оно се тачно на одређеној температури топи, има дефинисану тврдоћу, специфичну тежину, еластичност… и никада не одступа од тих вредности. Ово је прост пример симбола, а има и сложенијих. За сложеније форме је поред познавања симбола потребно и препознавање синхроницитета јер се кроз њих испољавају симболи који исцртавају сложене форме.

Даћу вам један пример симбола, синхроницитета и сложене форме.

Прво да се упознамо са формом. Учинићемо то кроз легенду јер су легенде једна од места на којима се чувају обрасци универзалних форми. Пошто су легенде доступне свима, једноструке или вишеструке алегорије служе као шифрована заштита од недостојних. 

Река Стикс постоји и у Грчкој и у Римској митологији. Ово је важно напоменути на почетку, како би било недвосмислено јасно да је реч о две најмлађе митологије тамних, а сама реч стикс значи мржња. Река Стикс окружује пакао (Хад) у девет или двадесет кругова, зависно од извора који ову географију описује. Сама река се у Дантеовој Божанственој комедији појављује негде око петог круга пакла. Она се заједно са рекама Ахерон, Кокитус и Флегетон спаја и од њих настаје велика мочвара која заузима централни простор Хадовог подземног света.

Чувар реке Стикс је Флегије који се још појављује под именима Флегетон или Харон. Он у чамцу превози духове умрлих преко реке у пакао. Тај транспорт је облигатно једносмеран и не функционише у супротном смеру, кога превезе никада не враћа. Чамџија мора бити плаћен и то се чини на један од следећа два начина: или се умрлом ставља један новчић под језик или се стављају два новчића, по један на сваки очни капак.

Ово довде је сасвим довољно да се упознате са једном од форми кроз које се виши закони испољавају. Сада је време да обратимо пажњу на синхроницитете и симболе који нас до ове форме доводе, односно да објаснимо зашто нам је од свих могућих форми управо ова пала на памет.

Први у низу симбола који су показани целом свету је симбол исушивања мочваре. То је урађено на начин да баш та слика буде пренесена сваком на планети или скоро сваком. За то је изабран Доналд Трамп који је у много својих говора упорно понављао да ће исушити мочвару. Да ли мислите да његов пи ар тим због своје немаштовитости није умео да пронађе неке адекватније синониме, па је зато Трамп био приморан да ову конструкцију понавља много пута у њеном изворном, непромењеном облику?

Сада долазимо до синхроницитета. Пробајте да дешифрујете име Бил Гејтс. Преведено на српски бил би значило рачун, а гејтс врата или капије. Заједно – онај ко наплаћује пролаз кроз врата или капију. То је дефинитивно синхроницитет и занемарљиво је мала вероватноћа да се ово случајно поклопило.

Следећи синхроницитет су догађаји који су свему овоме претходили као својеврсне тамне иницијације целокупне цивилизације и који нам указују на којој дубини пакла се колективна свест тренутно налази.

Лако ћете уз мало истраживања и сами пронаћи да је први филм са морнаром Попајем био 1933. године, хипи покрет покренут шездесетих година прошлог века, а да је прва ”геј” парада била 1972. године у Лондону, исте године када је створена и прва ГМО биљка. 

Када се догађаји овако сложе у једну линију, није тешко разумети да је у позадини филма о Попају у ствари промоција Пере Ждере и његовог ждрања пљескавица као сондажа колективне свести за инсталирање ланца Мек Доналдс што је почело седам година касније, а у позадини хипи покрета промоција промискуитета. Од прве параде хомосексуалаца до њихове масовне појаве на истакнутим позицијама широм света је такође требало да протекне свега десетак година, а исто је и са натурањем ГМО хране, чија је забрана гајења и увоза врло брзо постала предмет санкционисања од стране међународне трговинске организације. Захваљујући свим овим иницијацијама, колективна свест се тренутно стабилно налази негде око петог круга пакла, тачно тамо где река Стикс протиче.

Чисто да можете да истражујете сами, навешћу вам ко попуњава ове кругове:

2. круг – развратници (проверите шта је на насловним странама најтиражнијих новина и шта се бесомучно промовише на најгледанијим телевизијама)

3. круг – прождрљивци и пијанице (киосци са брзом храном који ничу свуда)

4. круг – тврдице и расипници (кладионице и коцкарнице су морале да раде када је све затварано)

5. круг – бесни и насилни (провезите се у време саобраћајног шпица Београдом ако не верујете)

6. круг – егоисти, атеисти, материјалисти (цркве су затворене, шопинг молови се отварају)

7. круг – насилни против природе (ГМО, хомосексуалност, мини хидро електране…)

Ово све вам пишем да би разумели да појава Била Гејтса и нагла видљивост реке Стикс у овој реалности није ни случајна, а није ни део било какве завере. Све је то само законитост у развијању форме коју је ово друштво одабрало за своју реалност. 

Новчић испод језика означава оне који само о новцу говоре. Два новчића на очима указује на оне који су материјално ставили у први план и ништа осим тога не могу да виде. Та два новчића су вакцина и ревакцина на шта ће пристати да би по сваку цену спасили материјално. Није случајно да се управо Бил Гејтс латио тог посла и одредио да ће бити неопходне две вакцине за свакога ко одабере тај пут. По закону форме, тачно толико износи плата за оно што му је стављено у задатак. Уједно, надам се да вам је јасније зашто смо ми у овом витешком реду морали да будемо толико дуго стрпљиви иако нам је све ово од почетка било кристално јасно. 

Драги моји млади витезови, видимо се ускоро. У међувремену, изучавајте форме. Суштину сте већ показали да имате када сте без трунке двоумљења закорачили за нама у реку Стикс и научили како се плива у њој. Прошли сте исти ритуал бесмртности који је прошао и Ахил, када га је мајка Тетида још као бебу умочила у ову исту реку.

Чамџија вам више никада неће бити потребан, ни за одлазак тамо, ни за повратак овамо. А имаћемо ускоро још неког посла тамо.

Доктор са Чубуре

Komentari (0)

Остало у категорији