Слобода

Слобода

Ко познаје основни код по коме функционише нека група, може у свако доба да јој уђе директно у мозак и креира појмове, обрасце, вредносне судове и идеје за које ће сви у тој групи веровати да су изворно њихови.

Када се разматрају људске слободе, а нарочито њихове рестрикције, последњих деценија се у том контексту све чешће спомињу две врсте организација: тајне службе и тајна друштва. Тајност у раду било које организације је стварно неопходна само у два случаја: када је циљ деловања немогуће објавити у актуелном времену без последица по његово достизање или када технике и методе рада спадају у знања која нису за свакога.

Добре контраобавештајне службе примарно воде рачуна о свега две ствари: да уцењени људи не дођу на позиције од значаја за народ и државу и да људи од значаја (укључујући и оне који ће то тек да постану) не дођу у ситуацију да буду уцењени. Имају те службе и других задатака, али ефикасност у извршавању ова два основна чини разлику између суверене државе и колоније.

Када је држава поробљена, њена контраобавештајна служба добија обрнуту улогу – да свако битан буде уцењен и да нико неуцењен не залута на било коју функцију од значаја. Наравно да нећу овде да пишем о било којим конкретним баханалијама. Оне су одувек имале само две намене – једну езотеријску и једну практичну. У првој намени је по среди тамна иницијација, духовно приближавање фреквенцијама доњих светова, а практична намена баханалије је да њени учесници буду снимљени и уцењени, како би се обезбедили стални страх и слепа послушност која из тога произлази. Тако уцењени лидери онда врло ефикасно спроводе агенду одузимања слободе од народа који представљају.

Шта је уопште гаранција људских слобода? Систем нас је научио да је то папир са неколико тврдњи које пријају нашем егу, потписаних китњастим потписима неких давно умрлих људи и евентуално једним великим, компликованим печатом при дну. Ако сте били довољно наивни или лењи у размишљању па у тако нешто поверовали, онда сте већ увелико робови. Потпуно је свеједно са којом декларацијом, повељом или уставом су вас преварили. 

Једини истински гарант ваше слободе је спремност да у сваком моменту устанете у одбрану својих личних или колективних слобода. Снага иза те спремности треба да буде свакако довољна за ваше ослобађање али у себи мора садржати и један позамашан вишак, довољан да буде реална претња по слободу оних који су се усудили да вам вашу слободу одузму. Трећи, неизоставни елемент потребан да ова гаранција то заиста и буде кроз разумно трајање у времену је решеност да у свему овоме испољите онолику количину суровости која ће вам обезбедити барем следећих хиљаду година спокоја у коме проблем исте или сличне врсте нећете морати поново да решавате. Без било ког од ова три елемента – чврсте решености, прекомерне силе и убедљивог фактора одвраћања са пролонгираним дејством, борба ће вам бити јалова, а ваша жртва узалудна.

Пробаћемо сада заједно да прођемо ова три елемента, један по један.

Спремност

Да ли сте оно што мислите да јесте? Да ли сте ви ваш аутомобил, кућа, одело или положај у друштву који заузимате? Надам се да је већина вас који ово читају одговорила са – НЕ. За оне који су одговорили са ДА имам један предлог: пробајте само једном да не платите порез на вашу кућу или стан и врло брзо ће вам извршитељи показати чија је ”ваша” кућа заправо. У сваком случају, ви овде отпадате. Вама је добро и ви представљате браниоце постојећег система. Урадићете све што се од вас захтева да то и задржите. Ми остали идемо даље на мало тежи сет питања.

Да ли сте ви онај лик што се непрекидно проводи на вашем фејсбуку или инстаграму? Да ли сте ви ваша летовања, зимовања, шопинзи, клубови, сплавови и све остало на шта вас је навукла рекламна индустрија? 

Бојим се да ће добар део вас овде да отпадне, а само што смо кренули. Ви који сте на овом сету питања поклекли, спадате у поправљаче система. То су они који сматрају да постојећа екипа видљивих марионета не ради добро посао и да би ви то умели много више, брже и боље. Ако имате политичких амбиција, пронаћи ћете себе у Уједињеним против ковида или у некој од такозваних опозиционих партија. 

Питања даље постају још тежа.

Да ли сте ви ваше тело? Један умерен и разуман одговор би био – нисам, само га привремено користим као возило за кретање у материјалном свету. Обзиром да у тело спадају и унутрашњи органи, овај одговор би свакако обухватио и њих. Ако сте на ову групу питања ипак одговорили са ДА ја сам моје тело, спадате у главно погонско гориво овог система. Учинићете све да спасете своје биолошко тело јер су вас убедили да са његовим нестанком нестајете и ви. Са таквим ставом постајете део мреже репетитора који свесно, несвесно и подсвесно преносе импулсе страха на неопредељене људе. 

Сада долазимо до врло тешких питања обзиром да је један од тих подразумеваних органа и наш мозак.

Ако нам мисли потичу из мозга који као и све остале органе само привремено користимо, а који суштински не представљају праве нас, чије су онда наше мисли? 

Са овим последњим питањем, ћу завршити ово наше мало тестирање. Ако сте тренутно остали без одговора, не очајавајте. Питање уопште није лако, а није ни најмање наивно. Поставио га је пре десетак дана старешина једног реда који окупља витезове светлих енергија.

У сваком случају, тек када (не мени већ себи) одговорите на то питање, ваша спремност ће постати употребљива. Све дотле, то ће бити само салонска, декларативна решеност, погодна за фејсбук ратовања и кафански патриотизам. Евентуалном неискреношћу у својим одговорима нећете преварити ни мене нити било кога другог, преварићете само себе.

Снага

Ако сте кроз претходни поступак, којим случајем установили да спадате у оне који су чврсто решени и спремни да ураде све што је потребно за ваше ослобађање, следећи елемент који вам је неопходан је снага.

Рекли смо већ да је снага у овом процесу двостепена категорија – једна количина снаге вам је потребна за ослобађање себе, милионима пута увећана за ослобађање целог народа, а за лишавање слободе онога ко је на вашу слободу ударио ће вам бити потребно још најмање хиљаду пута више. Слутим да вам у овом тренутку није баш јасно зашто је то тако и где толику енергију да пронађете, али до краја овог текста ће се све разјаснити.

Кренућемо од прве фазе – од ослобађања себе. За ово ће вам бити потребна сва енергија коју поседујете. Вама који сте стигли довде мобилизација енергије не би требало да представља неки већи проблем јер сте кроз претходно поглавље већ установили да сте сто посто спремни, решени и да нисте калкулант. Наравно, под условом да сте били искрени.

Када први пут спознате сву ту истинску снагу у себи, умећете да је употребите на прави начин, у то не сумњам. Ја вам нећу говорити шта и којим редоследом треба са том енергијом да радите како би сте се ослободили, тај процес мора бити строго индивидуалан, не само због специфичности свакога од вас већ и због ваше будуће независности, од мене или од било кога другог. Ко вас ослободи, тај вас увек после и пороби. Зато то морате сами да обавите.

За ослобађање читавих народа, није довољна само енергија освешћених појединаца, већ се све те појединачне енергије слободних људи морају склопити на одређен начин који ће започети у целом народу процес најсличнији кристализацији. Како се овде ради о високоенергетском процесу који се одвија по принципу ланчане нуклеарне реакције, кад једном почне врло га је тешко зауставити и он траје до потпуног прочишћења свих, изузев оних који су још пре почетка отпали.

Ипак, као што енергија не може да нестане, већ само да се претвори у неки други, нама невидљиви облик постојања, тако ни једна енергија не настаје из ничега. За иницијалну енергију овог процеса, енергију ослобођених појединаца је све јасно. Одакле онда долази она огромна енергија која завршава овај процес, а коју енергија слободних људи може само да иницира?

Привидна спонтаност одвијања ланчане реакције нам указује на једну важну ствар – да њена енергија долази из неког простора који је изван граница посматраног система. То значи да се овде више не ради о енергији људи.

Тако смо стигли до вере. Она формира канал кроз који се надљудске енергије призову, спроведу кроз верујуће појединце и доведу на место деловања. Колика је моћ вере најбоље можете видети на продору муслиманских верника – имиграната у меки стомак атеистичне Европе. Систем без вере једноставно нема одбрану од система заснованог на вери. 

Једна скорашња терористичка акција у великој мери доводи у питање модел који се Европи пласира као објашњење. Експлозивом опасаним око себе су се разнела двојица синова највећег трговца зачинима са блиског истока. То су момци који су одрасли у благостању, имали су Ролс Ројсе, личне шофере у униформама и белим рукавицама и образовани су на Оксфорду.

Уљуљкивање Европе да терористичке акције муслимана извршавају искључиво сиромашни фанатизовани очајници да би материјално обезбедили фамилију нису само добро смишљена лаж. Европа за истину више нема капацитет. Лаж им се пласира са сврхом да остану далеко од јединог могућег пута свог спасења, а то је повратак вери.

За оне који ипак покушају да се врате вери, за сваки случај је инсталиран један добро смишљен ћорсокак. Уместо вере у Бога, нуди се вера у папир, онај исти описан у почетку овог нашег данашњег разговора. Папир је подметнут као идол и на њега се усмеравају вера, нада и обожавање. Ово вам је уједно суштина која  раздваја такозвану прву од друге Србије. Другосрбијанци верују у снагу папира, форума, покрета, а прва Србија се узда у снагу вере. 

Тако у једној варијанти имате веру у снагу, а у другој снагу вере. То су два система немерљиве разлике у потенцији. У њиховом судару систем нижих енергије нестаје, као кишна глиста пред булдожером. Зато се толико инсистира на затирању религије у Европи, а ништа мање и код нас. Сад разумете зашто су цркве означене као места ширења такозваног ковида, а закључавања људи најстрожа у време великих верских празника. Поготово оног највећег који слави победу живота над смрћу.

Да би енергије које се доводе из доњих светова могле да се успоставе као врховна власт у овом нашем средњем свету, неопходно је људе довести у стање анергије кроз потпуни утрошак њихових животних снага, а пре свега потребно је на сваки начин спречити доток енергија из виших светова. Тако ће људима преостати само један енергетски извор на располагању и хтели – не хтели, окренуће се њему.

Грозне вести компоноване на начин да покривају цео спектар могућих људских интересовања којима вас синхронизовано затрпавају са свих медија имају само једну функцију – да потроше вашу животну енергију како би сте се пребацили на изворе енергије нижих фреквенција.

Лепа вест је да овај њихов план полако пропада. На време смо предвидели њихове будуће потезе и много пре тога почели са постављањем алтернативних канала за доток енергија из виших светова. Док су се они забављали са затварањем цркава, инсталирањем својих кардинала, папа и патријарха, наше електране су увелико снабдевале слободне људе енергијом неопходном да издрже притисак зла и не поклекну пред њим.

Време

Сада када сте потпуно спремни и располажете неопходном снагом, потребан вам је само још један елемент који ће обезбедити трајање постигнутог решења у времену. То је у горем случају фактор одвраћања који се постиже суровошћу, а у бољем исходу је елемент вечности који се ствара мудрошћу. 

Време је нуспојава неманифестованих димензија. У системима који функционишу на мањем броју димензија, као што је овај наш који оперише са три, у појаву која се назива време се компримују све преостале, тренутно неактивне димензије. Због тога, време служи као својеврстан тест, лакмус папир који раздваја малодимензионална решења неког проблема од оних решења која су сведимензионална. Као што кисеоник помоћу рђе раздваја распадљиво гвожђе од нерђајућег челика, тако време раздваја привремено и коначно од безвременог и нераспадљивог.

Зато, кад почне оно што је неизбежно, пробајте да будете мудри. Само вас ваша мудрост може спасити од суровости која би вас, са срећног краја ове приче који се увелико назире, вратила на њен давни почетак.

Браћо Срби, данас је Велики Петак. Пре скоро два миленијума био је то обичан дан, као и овај данашњи. И тога дана је сваки од фарисеја ”само радио свој посао” и поштовао законе и своје претпостављене…

 

Доктор са Чубуре

Komentari (0)

Остало у категорији