Хаковање система

Хаковање система

 

Некима је све јасно. Некима је по нешто сумњиво. Многима ништа није јасно. Овај текст је намењен свима које глад за истином чини јачим од њихових страхова, у инат смутним временима у годинама опасног живљења. Ако некоме од вас и после свега не буде све јасно, не брините. Бићемо у вези, а будите и ви једни са другима. У међувремену нешто можете да истражите и сами.

По својим стварним могућностима, човек је бог доњег света.  Поседује потенцијале које нема ни један од ентитета који су изградили матрикс у коме га држе заробљеним. Човек је способан да ствара три врсте производа: 

 1. материју, 
 2. енергију која обликује материју, 
 3. идеје које покрећу енергије.

Човек једино не ствара законе који обликују идеје, али поседује капацитет да их истражи и разуме. Ту највишу класу закона ствара Бог. 

Попут Бога, само у далеко скромнијим размерама, стварањем сваког новог стања у реалности на коју је фокусиран, човек доводи до стварања супротног стања у делу реалности на који тог тренутка не обраћа пажњу. То супротно стање које настаје као обавезни нуспроизвод сваке креације, ствара у корелацији са жељеним стањем једно ново поље. Оно због сопствене поларизације започиње стварање и проток потпуно нове енергије, која до тада није постојала. Та енергија почиње да тече од некога ка некоме, неко је губи или емитује а неко је добија.

На пример, профит није новац који настаје из ничега. Ако би цена била једнака стварној вредности производа који је нека компанија произвела, тиме би се покрила само укупна вредност утрошене сировине, енергије, истраживања, маркетинга, складиштења и свега осталог и профит не би постојао. Њега не производи продавац, већ пре свега свест купца да тај производ њему вреди много више од стварне цене коштања. Мали профити настају из тржишта потреба које је условљено законом понуде и потражње. Када нечега у понуди има више него што је људима потребно, цене падају, а када га зафали, цене расту али не у недоглед. Килограм јабука на пример никада неће коштати хиљаду евра ма колико им био слаб род у некој години. 

Да би се то ипак догодило и цена било чега отишла у небо, потребно је креирати жељу изван реалне потребе. Велики профити настају из жеља створених далеко изнад сегмента стварних потреба. Креирају се или на бази ега или помоћу страха и немају никакве везе са понудом и потражњом већ искључиво са довођењем свести у заблуду. Заблуда служи као основа за стварање емоције, а она ствара жељу која купца покреће на акцију. Снага жеље одређује ниво профита који представља трансфер новостворене енергије у купцу која почиње да тече ка продавцу. У овом процесу, енергија увек на крају заврши у поседу продавца. Тако продавци постају мале црне рупе система јер увлаче у себе енергије купаца. Да ли су те црне рупе распоређене по одређеној логици, како би сакупљале све могуће врсте новостворених енергија људи и онда их даље каналисале ка некоме или нечему, остављам вама да истражите. Можда уочите једну вишу интелигенцију која стоји у позадини тог процеса који у значајној мери доприноси да људи без енергије буду мирнији, а систем због тога стабилнији. Добро запамтите овај универзални модел стварања, усмеравања и сакупљања великих енергија јер ће нам бити потребан мало касније.

Сада ћемо обрадити један специјалан случај. Разумели сте до сада да жеља производи намеру, а она ствара енергију која некако увек заврши у поседу система наизглед насумично разбацаних продаваца. Шта се дешава када се појаве жеља и енергија за које не постоји унапред инсталиран продавац који ће да је усиса и претвори у нешто корисно за систем? На такве жеље и намере систем увек реагује отпором. Што је снажнија намера то је већи отпор који она изазива. Отпор је најпростије речено супротан вектор који је рефлексна одбрамбена реакција система у настојању да задржи свој енергетски еквилибријум који подразумева да све енергије теку ка његовим турбинама. Уједно, отпор је најбољи показатељ да систем за ту врсту енергије није креирао свог продавца. 

Са овом техником добијате једну врсту лакмус папира за брзо тестирање ваше намере – да ли је произведена уз помоћ механизама система или је дошла однекуд изван тога. У овоме је потребна и једна доза опреза. Систем је током свих ових миленијума развио и свој, лажни лакмус папир. Користи га тако што наизглед пружа отпор некој идеји и неким људима који је заступају и на тај начин од њих ствара своје лажне непријатеље који треба да послуже као продавци који ће сабрати све истоврсне енергије незадовољства и испоручити их систему. Зато је од изузетне важности да користите само свој лакмус папир, никако туђи и никако системски.

Постоји једна метода која омогућава остварење намере скоро без отпора система. Она је настала прилично давно када је спроведен експеримент који је требало да докаже или порекне присуство интелигентне свести у матриксу у који смо уроњени. Изворно су га осмислили физичари и зове се експеримент двоструког прореза у коме се електрон понаша као конкретна честица када га неко гледа, а када га нико не гледа он постаје само једна од бројних могућности и понаша се као талас. Обзиром да су постављачи овог експеримента били не само физичари већ и још нешто приде, осмишљена је ова метода која даје резултате.

Цео маневар се своди на изненадну промену сопствене одлуке непосредно пред њено извршење и пропуштање ракционог отпора система у празно, поред пројектоване трајекторије нашег будућег дејства, а затим брз поновни повратак на првобитну намеру што омогућава деловање без отпора јер је систем сав отпор под дејством сопствене инерције већ потрошио на оно своје прво цимање. Неурофизиолошка мерења су показала да ваши неурони до шест секунди унапред тачно знају какву ћете одлуку донети и то вероватно јављају систему. Ако унутар тих шест секунди урадите супротно вашој логици, врло је вероватно да ћете успети да хакујете систем.

Реч је о истој вештини која се користи у кориди или у аикиду, а та техника се користи и код давања инекција у задњицу. Пацијент који очекује убод игле је увек згрчен, ма колико му лекар или сестра говорили да се опусти. Када лежи потрбушке и сав стиснут очекује убод, нагли ударац бридом шаке у место где ће се дати инекција доводи до максималног грчења мишића и непосредно затим до наглог опуштања јер тако снажна контракција може да траје врло кратко. Ако непосредно иза тога уследи давање инекције, оно ће протећи без икаквог отпора мишића, кроз потпуно опуштену мускулатуру.

Да би могли да наставимо ово наше мало путовање кроз тајне система, морамо добро да осмотримо конфигурацију простора у коме се налазимо. Ради се о месту које дефинишу три димензије и назива се материјални свет или материјална реалност. Изнад тог простора су виши светови, а испод су нижи светови или паклови, како их још зову. Већина вас зна да доње светове настањују демони, а горње светове виша духовна бића, као на пример анђели и на врху Бог. Међутим, веома мали број вас зна да онај кога обично називају ђаво не живи у паклу. Он настањује један танак појас који је постављен тачно између нашег тродимензионалног света и свих виших светова изнад. Да би допрли до виших духовних светова, морамо проћи кроз поље у коме је ђаво. Обзиром да он чува и излазна врата из тог простора тако што буквално стоји у њима, не постоји ни најмања могућност да прођемо кроз њега уколико претходно добро не разумемо како он функционише, како се манифестује и како делује.

До год то не урадимо, ми ћемо наседати на његове замке и мењати спознају стварног света за илузију коју нам нуди, помоћу које нас задржава у врло искривљеној или виртуелној реалности тродимензионалног света. Зато стварни живот у духу који је безграничан тако упорно изнова и наивно мењамо за пуко постојање које је као и свако постојање, просторно и временски ограничено. Ако живот видите искључиво као материјалну појаву у три де свету, морам да вам саопштим тужну вест: сви моји и сви ваши ћемо да умремо. Једина разлика је што ће до своје смрти неки од нас и да живе. Или, да кажем то другачије: ко год се роди, мораће једног дана да умре, али уопште није гарантовано да ће до тог тренутка живети,  можда ће само постојати. Да парафразирам Русоа, у таквом случају очекујте трпљење силе као ваше једино право, а покоравање њој као своју главну дужност. Како ћете то оправдати себи, остављам вашој машти на вољу. Видим да је тренутно медијски доста популарно позивање на личну одговорност, такозвану науку, ауторитете, заштиту других…

Материјални свет је једна врста таписерије, заједничког ткања у коме се укрштају две врло различите врсте нити – информације и дух.  Тамо где се оне преплету, настаје тродимензионални свет какав познајемо. Творци ове две врсте нити нису исти, они чак не припадају ни истим световима. Духовне нити долазе директно од Бога, а информацијске нити стижу од ђавола. Овај назив ђаво, схватите искључиво на начин да у овом тренутку желим да избегнем једну врло дугачку и солидно замршену причу о томе ко је заправо у питању, ко је све и на који начин учествовао у његовом стварању и који мотиви га воде, па зато користим име које је већини познато и при томе га довољно прецизно описује. 

За оне међу вама које не задовољава ово моје упрошћавање и спремни су да потраже шире објашњење о пореклу онога који је кроз различита времена, просторе и дензитете називан и самаел, саклас, Јалдабаот и ко зна како још, ево један мали знак поред пута: Проверите да ли је Јованово јеванђеље једини текст који је овај апостол написао или постоји још неки текст који се из много разлога скрива од вас.

Да наставимо ми даље. Свет Бога се налази на врху, а свет ђавола је одмах испод. Наш тродимензионални свет је још једну степеницу испод света ђавола, а свет демона је следећи испод нашег. У нашем свету се укрштају нити из оба света који су изнад нас. Можда ће вам сада другачије зазвучати речи глумца Бате Стојковића у филму Балканска правила: Испод овог града мешају се воде савска и дунавска. Савска је мања, па јој се мане лакше виде. 

Можда неко од вас сада у сасвим новом светлу разуме симболику крста као укрштање два снопа различитих нити. Ако сте којим случајем помислили да је плетењем таписерије од тих укрштених нити створен холограм, на добром сте путу. Осветљавање холограма покреће слику, али она није увек иста. Њен изглед зависи од фреквенције светлости која га осветљава и од угла под којим се то дешава. Зато се тродимензионални облици који настају у једном истом холограму могу драматично разликовати у погледима и перцепцији различитих посматрача, чак и када им је угао посматрања релативно сличан, јер је осим угла важна и фреквенција са којом се осветљава. Холограмска стварност може бити различита и у доживљају истог посматрача, у зависности од ”фазе” у којој се тренутно налази – да ли је весео, уморан, тужан…

Положај звезда на рођењу одређује угао под којим сте последњи пут поново ушли у холограм, њихова привидна промена положаја током вашег живота показује промену вашег угла под којим га осветљавате. Астрологија изучава како звездане и планетарне констелације мењају ваш угао гледања, а тиме посредно показују дискретне промене реалности коју доживљавате из холограма. Звезде су показатељ угла под којим тај холограм виде цели народи. Пошто су те промене цикличне, стиче се утисак да се историја понавља у правилним интервалима својственим сваком народу. Постоји један други, веома сложен занат који се већ миленијумима преноси искључиво усменим путем. Он учи правилној употреби одређених симболичких алата помоћу којих се угао посматрања холограма односно пропуштања светлости кроз њега може учинити независним од тренутног положаја посматрача диктираног звездама.

Сада замислите да сте ви, да баш ви господар виртуелне стварности овог малог акваријума односно да вам је он, у сврху неког на пример експеримента поверен на чување. Правила игре су следећа: са информационим нитима можете да радите шта год вам је воља – да их стварате, кривите, уплићете, прекидате или скривате и на тај начин креирате привид какве год желите стварности, али су вам духовне нити потпуно ван домашаја. У акваријуму се налази и један број живих бића која су створена истом техником – плетењем информација и духа.

Поене у овој игри освајате када било које од тих бића ископчате са нити духа односно када духовне нити у њему у потпуности замените са информационим нитима. Тиме освајате право да то биће по завршетку игре пребаците у један само ваш акваријум који је одмах испод овог. Одређену количину ваших поена губите када се неко од тих бића комплетно ископча са информационих нити и уз помоћ духа искочи из акваријума и тако изађе изван вашег домашаја. Освајањем поена ваше моћи расту и добијате могућност да ангажујете слуге. Губљењем поена, моћи вам опадају и број слуга вам се смањује, али у том случају добијате могућност да им повећавате агресивност.

Само под једним условом, тачније два, може се видети стварна, градивна структура холограмског акваријума – када се осветли светлшћу тачно одређене фреквенције, под прецизним углом дефинисаног броја степени. Зато технологија стварања такве светлости и тачан износ угла спадају у знања која нису јавна у овом акваријуму. Примена таквих техника би свима све открила и довела до прекида целе игре, што ни једном од актера није интересу, барем не на тај начин. Јасно је дефинисано како се свако коло ове игре завршава и нешто од тога је објашњено у Новом Завету.

Да вас нека сила којим случајем постави на место управника овог акваријума, шта би радили да победите у овој игри? У ствари, пошто је сама игра таква да управник никада не може да победи, правилније је да питам – Шта би све радили да што дуже не изгубите? Имајте на уму да са информационим нитима система можете да радите шта год вам је воља.

Да вам помогнем са неколико подпитања:

 • Да ли би скривали истину?
 • Да ли би контролисали и усмеравали развој науке?
 • Да ли би цензурисали научна открића?
 • Да ли би подметали лажне доказе?
 • Да ли би склањали од људи све што може да их пробуди?
 • Да ли би управљали њиховим образовањем?
 • Да ли би измислили новац и претворили га у предмет жеље како би све енергетска токове усмерили на своје воденице?
 • Да ли би упредањем информационих нити створили медије?
 • Да ли би икада дозволили да медији буду слободни? 
 • Да ли би медији уопште могли да буду слободни ако су директан наставак информационих нити које ви повлачите?
 • А интернет? Да ли би га направили и контролисали?
 • Да ли би контролисали све комуникације међу људима јер оне преносе информацију која је ваше неприкосновено власништво?
 • Да ли би измислили сваку могућу технологију и подметнули је људима, само да се они не досете да могу да комуницирају и мимо информационих нити, кроз спознају?
 • Да ли би креирали велике догађаје као оправдање за непрестано увођење нових правила која све више закидају слободу играча?
 • Да ли би помоћу страха људе држали заробљене у мрежи информационог матрикса?
 • Ако ипак људи почну да искачу, да ли би их затварили и држали изоловане једне од других?
 • Да ли би забранили дружење, песму и игру и све остало што им подиже фреквенцију?
 • Да ли би ДНК, обзиром да је информациони запис сматрали својим неприкосновеним власништвом?
 • Да ли би било коме полагали рачуне ако радите шта вам је воља са својом имовином, укључујући и ДНК?
 • Да ли би због поседовања ДНК све биолошке организме, укључујући и људе сматрали својим власништвом?
 • Да ли би зато донели закон о добровољности донирања органа?
 • На крају, да ли би вас било какво позивање на морал, етику или правду (шта год то значило) могло поколебати у доношењу ових одлука?

Надам се да сте ме у свему овоме испратили, а у оквиру тога верујем да сте пре свега разумели шта је очекивано понашање система и које борбе су узалудно трошење енергије, а управо из тог разлога су вам подметнуте као регрутације под лажним заставама. Систем је холограм. Ђаво је део структуре система, самим тим и вас самих. Његове слуге такође. Оне су свуда око вас, али и у вама. Ви сте једном својом накалемљеном структуром пласираном кроз информационо поље такође део система. Својом суштином која је дух сте део једног далеко вишег система, али сте помоћу оног свог информационог дела у овом холограму заробљени. Ако успете да та два своја дела раздвојите један од другог, бићете слободни. Ко год је покушао, уз предан рад на себи и упорност је пре или касније то и успео. Ваш основни непријатељ у том послу није ђаво, он гледа своја посла и управља холограмом у свом најбољем интересу. Главни непријатељ вам нису ни ђаволове слуге. Ваш једини непријатељ је ваш страх. Он је тај који ће вас наговорити да слободу трампите за сигурност. Неки невидљиви непријатељ ће увек бити ту негде у близини, да вас заплаши таман колико је потребно да своју сигурност потражите у загрљају са ђаволом. Ако не можете да га пронађете, његове слуге ће вам врло радо показати пут. Ко год је тражио ђавола, увек га је на крају и проналазио.

На крају, да вам укажем на једну енергетску узалудност, врло присутну у овим временима. Страх се не може победити никаквим доказима. Докази су рационална категорија, а страх ирационална. Рационално против ирационалног нема никакву шансу. Зато се у борби са страхом морају користити ирационалне енергије. Љубав је јача од сваког страха. Користите је што више.

 

Доктор са Чубуре

Komentari (0)

Остало у категорији