Отвара се нови забавни парк у Београду

Скакаоница са више од 25 различитих атракциjа право место за рекреациjу и забаву

Први забавни парк Скакаоница отворен jе на Дорћолу 2020. године и убрзо jе стекао статус омиљеног места за рекреациjу и забаву међу децом и одраслима широм Србиjе. Стога све радуjе вест да се отвара jош jедна Скакаоница у АВА Схоппинг Парку код робне куће ИКЕА у суботу 6. jула.

 Skakaonica_Fotografisao Nemanja Miscevic.jpg

Скакаоница представља jединствену дестинациjу за читаву породицу, пажљиво осмишљену са великом љубављу и посвећеношћу према физичким активностима и активном провођењу слободног времена. Отварањем новог парка Скакаоница у АВА Схоппинг Парку, очекуjе се jош више узбуђења, иновативних садржаjа и непроцењивих тренутака забаве.

Ова величанствена Скакаоница право jе чудо од модерног забавног парка. Са више од 25 различитих атракциjа, од коjих су неке jединствене за оваj део Европе, сваки посетилац, без обзира на узраст, може пронаћи нешто што ће га одушевити.

Простирући се на 4.800 квадратних метара, Скакаоница нуди низ иновативних и узбудљивих активности коjе подстичу како физичку активност, тако и машту. Од огромних трамболина, преко зидова за пењање, сваки кутак овог комплекса дизаjниран jе да пружи авантуру и узбуђење.

Сваки угао Скакаонице пажљиво jе осмишљен како би посетиоцима пружио незаборавно искуство. За наjмлађе посетиоце ту jе посебно дизаjнирана играоница коjа се простире на 1.000 метара квадратних и опремљена jе меким подлогама, тобоганима и броjним атракциjама. Оваj кутак представља савршено сигурно и стимулативно окружење где деца могу да се играjу, уче и истражуjу.

 

Чудо коjе спаjа све генерациjе

Наћи занимациjу коjа интересуjе баш свакога ниjе ни мало лак задатак. Међутим, Скакаоница пружа решење и за дане када изгледа да jе немогуће подмирити жеље свих у друштву, тиму или породици. Овде за свакога има понешто, и нико неће отићи кући равнодушан. 

Пространи Скакаоница Цафе смештен jе у централном делу парка, па посетиоци могу да се опусте и освеже док уживаjу у погледу на живахну атмосферу Скакаонице, а можда и на своjе наjдраже док се проводе. Обjекат jе пет фриендлy, тако да су добродошли и ваши љубимци.

Многе ће обрадовати информациjа да jе у овом забавном парку могуће организовање и наjбољег провода за малишане, али и одрасле. Наиме, Скакаоница поседуjе чак пет великих рођендаоница, односно засебних приватних просториjа за прославу рођендана и теам буилдинге.

Рођенданска прослава нуди прегршт садржаjа од терена за скакање, где ће се малишани осетити као да лете, преко базена са сунђерима за наjзабавниjе падове икад, па све до Аир-баг зоне где jе сваки скок као по облацима. За спортисте и љубитеље адреналина ту jе и ропе и нинџа курс, а они такмичарског духа обожаваће ВАЛО АРЕНУ, добитника престижне награде за наjбољи производ виртуелне и мешовите стварности.

Уместо формалних презентациjа и досадних активности, и одрасле кроз теам буилдинге очекуjе фантастичан провод чиjи су бенефити немерљиви. Ово ниjе само прилика за опуштање и забаву, већ и могућност да се оjача тимско заjедништво и унапреди продуктивност на послу.

Скакање на трамполинима, пењање на зидовима, нинџа ратник стази и превазилажење препрека на авантура стази омогући ће вам да се осећате опет као дете, док истовремено градите темеље за успешну будућност вашег тима.

Ово су само неке од броjних атракциjа коjе Скакаоница нуди. Било да сте у потрази за авантуром, желите да испробате нешто ново или jедноставно желите да проведете квалитетно време са породицом, приjатељима или колегама, нови забавни парк идеално jе место коjе спаjа забаву, иновациjу и безбрижно дружење.

Радно време Скакаонице у АВА Схоппинг Парку jе од понедељка до петка од 11 до 21 час, а викендом од 10 до 21 час. Превозом се може доћи линиjом jавног градског превоза броj 70, коjи креће са Бежаниjске косе.

Колима се долази ауто-путем Београд-Ниш, а искључење jе код петље Траншпед, поред Робне куће ИКЕА, где jе посетиоцима обезбеђено више од 1.700 паркинг места.

Посетите Скакаоницу и доживите чаролиjу jедног од наjузбудљивиjих забавних центара у Европи!

Tagovi

Komentari (0)