ОДБОЈКА: Кадеткиње отпутовале у Подгорицу

КАДЕТКИЊЕ – XIV ЕП 2020.

 

Женска кадетска репрезентациjа Србиjе отпутовала jе jутрос (субота, 26. септембар) на XIV ЕП 2020, коjи ће се одиграти од 1. до 9. октобра у Подгорици, у Црноj Гори. Све утакмице са ЕП 2020. у Подгорици директно ће преносити ТВ Спорт Клуб. Jово Цаковић, први тренер кадеткиња Србиjе, саопштио jе састав тима, коjи ће играти на првенству Европе.

odb_kadetkinje_2020_2.jpg

На списку су:

ТЕХНИЧАРИ: НИНА МАНДОВИЋ (ТЕНТ, ОБРЕНОВАЦ) И ИВОНА ЛАЗОВИЋ (JЕДИНСТВО, СТАРА ПАЗОВА).

 

ЛИБЕРО: АЊА КУJУНЏИЋ (ЦРВЕНА ЗВЕЗДА) И СТЕФАНА ПАКИЋ (ТЕНТ, ОБРЕНОВАЦ).

 

БЛОКЕРИ: АНА JАРАМАЗОВИЋ (ТЕНТ, ОБРЕНОВАЦ), ИВА ШУЋУРОВИЋ (JЕДИНСТВО, СТАРА ПАЗОВА) И ХЕНА КУРТАГИЋ (ТЕНТ, ОБРЕНОВАЦ).

 

ПРИМАЧИ: АЛЕКСАНДРА УЗЕЛАЦ (ЖЕЛЕЗНИЧАР, ЛАJКОВАЦ), УНА ВАJАГИЋ (ОМЛАДИНАЦ, НОВИ БАНОВЦИ), КСЕНИJА ТОМИЋ (ПАРТИЗАН СОКЕР), АЊА ЗУБИЋ (ПАРТИЗАН СОКЕР) И ВАЊА ИВАНОВИЋ (ЖЕЛЕЗНИЧАР, ЛАJКОВАЦ).

 ke - sep7.jpg

Кадеткиње Србиjе ће у Подогорици тренирати са кадеткињама Црне Горе и одиграти две приjатељске утакмице до почетка првенства Европе.

Женска кадетска репрезентациjа Србиjе одиграће прву утакмица у Б групи XIV ЕП 2020. против Немачке у четвртак, 1. октобра од 17,30 часова, саопштио jе ЦЕВ. Србиjа ће у 2. колу, у петак, 2. октобра играти против Пољске (17.30), а у 3. колу, у суботу, 3. октобра против Румуниjе (15.00). Кадеткиње Србиjе ће у 4. колу, у понедељак, 5. октобра играти против Русиjе (20.00), а у последњем, 5. колу, у уторак, 6. октобра против Белорусиjе (17.30).

У А групи ће играти Црна Гора, Италиjа, Словениjа, Турска, Бугарска и Словачка.

XИВ ЕП 2020. у конкуренциjи кадеткиња одиграће се од 1. до 9. октобра у Подгорици у дворанама СЦ Верде и Универзитетског спортско – културног центра.

На ЕП 2020. право играња имаjу одбоjкашице рођене 1. jануара 2004. и млађе.

Све утакмице са ЕП 2020. у Подгорици директно ће преносити ТВ Спорт Клуб.

 

КАДЕТКИЊЕ – XIV ЕП 2020. – ПОДГОРИЦА, ЦРНА ГОРА (1 – 9. ОКТОБАР) – РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Судиjе: Ђорђе Зеленовић из Србиjе, Емануил Герогиjадис из Грчке, Никола Мицевски из Северне Македониjе, Вероника Миора Пападопол из Румуниjе, Слободан Ковачевић из Црне Горе, Ана Стипаничев Матечић из Хрватске, Ендри Згури из Албаниjе, Володимир Паjевски из Украjине, Оља Будурова из Бугарске, Ерол Акбулут из Турске, Мирза Башић из Босне и Херцеговине и Махмуд Албурдеини из Немачке.

 

Б ГРУПА (ДВОРАНА УСКЦ):

  1. КОЛО – ЧЕТВРТАК, 1. ОКТОБАР:

СРБИJА – НЕМАЧКА                    17.30

БЕЛОРУСИJА – РУМУНИJА        15.00

РУСИJА – ПОЉСКА                       20.00

 

Tagovi

Komentari (0)