Одбојка: Зоран Гаjић и Иван Кнежевић у посети амбасаде Jапана

 

japan.jpeg

 

Зоран Гаjић, председник ОСС, и Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, посетили су данас амбасаду Jапана у Београду где су у приjатноj атмосфери разговарали са дугогодишњим приjатељима и сарадницима о предстоjећем Светском првенству за сениорке  коjе ће се одиграти 29. септембра – 20. октобра у Jапану.

 

Делегациjу Одбоjкашког Савеза Србиjе дочекали су њ.е. г. Ђунићи Маруjама, амбасадор Jапана у Републици Србиjи и Jукин Гонда, други секретар амбасаде.

image2.png 

У срдачном разговору, Гаjић и Маруjама разменили су информациjе о будућим активностима мушке и женске сениорске репрезентациjе Србиjе, али су и причали о актуелним темама везаним за Светска првенства као и о Олимпиjским игарама 2020 када ће Jапан бити домаћин планетарног догађаjа. 

Амбасадор Jапана jе изразио велико задовоство што ће град Хофу угостити обе наше селекциjе пред почетак Игара али ће бити и домаћин наших наjбољих сениорки недељу дана пред почетак Светског првенства ове године. У том периоду сенироке Србиjе одиграће приjатељске мечеве са селекциjом Мексика као последње провере пред такмичење.

 

 

Tagovi

Komentari (0)