Одбојка: Сениори у четвртак путују у Париз – против Француске у петак и недељу

СЕНИОРИ – XIX СП 2018.

seniori-u-cetvrtak-putuju-u-pariz-protiv-francuske-u-petak-i-nedelju-mch-2018-logo_5b866f1a3556c.jpeg
 
 
Мушка сениорска репрезентација Србије отпутоваће сутра (четвртак, 30. август) у Париз, где ће са Француском одиграти две пријатељске утакмице у оквиру припрема за XIX СП 2018, које ће се одиграти 9 – 30. септембра у Бугарској и Италији. Никола Грбић, први тренер сениора Србије, у Француску ће повести 16 играча.

 

 

На списку су:
ТЕХНИЧАРИ: НИКОЛА ЈОВОВИЋ (ЗИРАТБАНК АНКАРА, ТУРСКА), МАКСИМ БУЦУЉЕВИЋ (ХУРИКАНИ ЛОИМАА, ФИНСКА) И ИВАН КОСТИЋ (ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ, НОВИ САД).

КОРЕКТОРИ: АЛЕКСАНДАР АТАНАСИЈЕВИЋ (ПЕРУЂА, ИТАЛИЈА), ДРАЖЕН ЛУБУРИЋ (ХАЛКБАНК АНКАРА, ТУРСКА) И ДУШАН ПЕТКОВИЋ (СОРА, ИТАЛИЈА).

ЛИБЕРА: НИКОЛА РОСИЋ (КРАЈОВА, РУМУНИЈА) И НЕВЕН МАЈСТОРОВИЋ (КРАЈОВА, РУМУНИЈА).

БЛОКЕРИ: МАРКО ПОДРАШЧАНИН (ПЕРУЂА, ИТАЛИЈА), СРЕЋКО ЛИСИНАЦ (ТРЕНТИНО, ИТАЛИЈА), ПЕТАР КРСМАНОВИЋ (ГАЗПРОМ ЈУГРА СУРГУТ, РУСИЈА) И АЛЕКСАНДАР ОКОЛИЋ (ПАОК СОЛУН, ГРЧКА).

ПРИМАЧИ: НЕМАЊА ПЕТРИЋ (БЕЛОГОРЈЕ БЕЛГОРОД, РУСИЈА), УРОШ КОВАЧЕВИЋ (ТРЕНТИНО, ИТАЛИЈА), МАРКО ИВОВИЋ (ЛОКОМОТИВА НОВОСИБИРСК, РУСИЈА) И МИЛАН КАТИЋ (БЕЛХАТОВ, ПОЉСКА).

Србија и Француска ће прву утакмицу, без присуства публике, одиграти у петак, 31. августа од 17.00 часова у дворани Шарпи у Паризу.
Званичан меч, Србија и Француска ће одиграти у недељу, 2. септембра од 17.30 часова у Акор Хотелс Арени у насељу Берси у Паризу.
Мушка сениорска репрезентација Србије играће у Ц групи XIX СП 2018. у Барију са САД, Русијом, Аустралијом, Камеруном и Тунисом, док је Француска сврстана у Б групу, у Русе у Бугарској, са Бразилом, Канадом, Холандијом, Кином и Египтом.


 

 

Tagovi

Komentari (0)