Одбојка: Председник Додик у посети српским одбоjкашима и одбоjкашицама

Председник Републике Српске Милорад Додик посетио jе на Jахорини мушку и женску одбоjкашку репрезентациjу Србиjе, коjе се на Палама припремаjу за Светска првенства ове године у Италиjи и Бугарскоj односно Jапану. 

 

 dodik odbojkaši.jpg

На свечаном приjему Додик jе рекао да се успеси одбоjкаша и одбоjкашица Србиjе прате и славе у Републици Српскоj и изразио jе задовољство што су се определили да jедан део припрема обаве баш у Српскоj.

- Наjвише ћу вам рећи ако кажем – добро дошли своjоj кући. Ваш долазак нас храни додатним ентузиjазмом и поистовећивањем са Србиjом, са коjом живимо jедан живот, без обзира на то што нас понекад покушаваjу раздвоjити – рекао jе Додик, истичући да неки одбоjкаши и одбоjкашице и потичу из Републике Српске.

Он jе пожелео спортистима да им боравак на Jахорини буде опредељуjући да сваке идуће припреме реализуjу овде, jер ће их Република Српска дочекати раширених руку.

- Веруjем да гостопримство људи на Палама показуjе колика jе радост овде. Када играте за Србиjу, веруjте, играте и за Републику Српску. Овде 99 одсто људи навиjа за Србиjу и за вас. Радуjемо се сваком успеху и болуjемо сваки пораз – нагласио jе Додик, додаjући да jе некада тешко одржати успех и очувати ниво.

Председник Српске jе мушким и женским репрезентативцима Србиjе пожелео успех на будућим такмичењима и поклонио им по сат, са жељом да то приме са срцем и љубављу, коjу и он изражава према њима.

- Желим успех свима лично, репрезентациjи Србиjи, у коjу смо из Републике Српске загледани – истакао jе Додик.

Он jе рекао да Република Српска има своj Одбоjкашки савез, коjи функционише, а могућности за подршку спорту се повећаваjу из године у годину.

- У годинама коjе долазе сви спортски савези ће бити додатно подржани да би вратили младост на игралишта и терен и обезбедили им право другарско дружење – нагласио jе Додик, коjем су представници мушке и женске одбоjкашке репрезентациjе Србиjе уручили скромне поклоне.

Председник Одбоjкашког савеза Србиjе Зоран Гаjић захвалио jе за приjем и истакао да су сви одушевљени боравком на Палама и Jахорини, као и указаном пажњом.

- Доживљавамо пуно љубави и пунимо батериjе за предстоjећа такмичења где ћемо дати максимум – рекао jе Гаjић.

Директор Олимпиjског центра “Jахорина” Деjан Љевнаић пожелео jе репрезентативцима Србиjе угодан боравак на Jахорини. Он jе захвалио Милораду Додику председнику Републике Српске за подршку и истакао да jе иза Олимпиjског центра наjуспешниjа сезона на Jахорини, где се реализуjу велике инвестициjе.

- Много jе гостиjу, али и инвеститора коjи се интересуjу за ову планину – рекао jе Љевнаић и додао да jе то заjеднички успех, а наjзаслужниjи jе Додик, коjи дао подршку и омогућио средства. Он jе у име Олимпиjског центра “Jахорина”, уручио Додику захвалницу.

 

Tagovi

Komentari (0)