Одбојка:Италиjанско – турски двобоj одбоjкашица и пољско – руски одбоjкаша

СЕНИОРКЕ И СЕНИОРИ – ЛИГА ШАМПИОНА 2019.

 

 0Results600.jpg

 

У седишту ЦЕВ у Луксембургу данас jе обаљен жреб четвртфинала Лиге шампиона 2019. у обе конкуренциjе. Код одбоjкашица, Маjа Огњеновић и Милена Рашић биће ривали у дуелу Динама из Москве и Вакифбанка, а други дуел српских представника биће двомеч Скандићиjа и Фенербахчеа. У конкуренциjи одбоjкаша, Никола Миjаиловић ће са Гдањском на мегдан Зениту из Казања, а “српска” Перуђа ће играти против Шомона, а победници ће се потом састати у полуфиналу.

У конкуренциjи одбоjкашица у четвртфиналу ће играти Штутгарт – Новара (Стефана Вељковић) и Динамо Москва (Маjа Огњеновић) – Вакифбанк (Милена Рашић), а победници ће играти у првом полуфиналу. У преосталим мечевима четвртфинала играће Скандићи (Jована Стевановић, Боjана Миленковић) – Фенербахче (Ана Антониjевић, Зоран Терзић, Жељко Булатовић, Владимир Банковић) и Конељано – Езачибаши (Тиjана Бошковић, Наташа Крсмановић), а победници ће се састати у другом полуфиналу.

 20Results600.jpg

У конкуренциjи одбоjкаша, у четвртфиналу ће се састати Шомон – Перуђа (Марко Подрашчанин, Александар Атанасиjевић) и Трефл Гдањск (Никола Миjаиловић) – Зенит Казањ, а победници ће играти у првом полуфиналу. Преостали парови су Белхатов (Милан Катић) – Зенит Санкт Петербург и Динамо Москва – Лубе Ћивитанова (Драган Станковић),  с тим што ће победници играти у другом полуфиналу.

Прве утакмице четвртфинала ће се одиграти 12 – 14. марта, а реванши 19 – 21. марта. 

Финала Лиге шампиона 2019. у обе конкуренциjе одиграће се 18. маjа у дворани Макс Шмелинг Берлину, у Немачкоj.

 

 

    Новица Сарић

 

 

Tagovi

Komentari (0)