Одбоjкаши Економске школе четврти у Србиjи

Одбоjкашки тим Економско трговинске школе Вук Караџић заузео jе четврто место на републичком школском првенству. Иако им jе медаља измакла из руку, одбоjкаши су остварили наjбољи пласман у историjи своjе школе. С обзиром на то да jе конкуренциjа у међуокругу прилично jака, самим одласком на републичко такмичење, учинили су своjу школу поносном. 

 Odbojkasi Ekonomske skole u Staroj Pazovi.jpg



Тим jе бриљирао на почетку такмичења, док се у завршници осетио пад енергиjе. Алекса Младеновић, иначе проглашен за спортисту генерациjе, предводио jе своj тим и носио целу игру. 

Одбоjкши Економско трговинске школе били су бољи од екипе Врања и Липљег села са Косова и Метохиjе. Али у утакмицама коjе су водиле до медаље, против Горњег Милановца и Ниша, нису успели да дођу до победе. Ипак, то не умањуjе њихов успех коjи су остварили за своjу школу.

Државно школско првенство у одбоjци одржано jе Кладову. Ученици Економско трговинске школе носе лепе успомене из кампа Караташ где су били смештени, а обећали су да ће се следеће године вратити са медаљом.

И.Поповић

На слици: Одбоjкаши Економске школе у Староj Пазови

Tagovi

Komentari (0)