За кампање Београдске филхармониjе чак пет признања на УЕПС-у

Удружење за тржишне комуникациjе Србиjе наградило jе кампање Београдске филхармониjе са чак пет признања на годишњоj додели награда поводом дана УЕПС-а. Кампања „Београдска филхармониjа - Музика свуда“ у сарадњи са агенциjом МцЦанн Београд, награђена jе са три признања, а „Филхармониjска онлаjн сезона“ добила jе две награде.

 Beogradska filharmonija - muzika svuda.jpg

Оба проjекта коjа jе Београдска филхармониjа спроводила у различитим периодима године обележене пандемиjом, нашла су се у конкуренциjи. У категориjама Култура и едукациjа и Цовид Цреативе Цоммунитy, „Београдска филхармониjа – Музика свуда“ награђена jе златним, а „Филхармониjска онлаjн сезона“ сребрним признањима. Такође, у категориjи Друштвено одговорних кампања „Београдска филхармониjа – Музика свуда“ награђена jе сребром.

Претвараjући кризне ситуациjе у прилике, Београдска филхармониjа jе успела да пронађе пут до публике чак и када су концертне активности онемогућене или се одржаваjу у знатно смањеном обиму. Тако jе „Филхармониjску онлаjн сезону“ Друштво Србиjе за односе с jавношћу већ наградило за наjбољу дигиталну комуникациjу. Поред признања на УЕПСу за „Музику свуда“, наjвећи успех ове акциjе jе што се до сада чуло преко 50 000 сати музике Београдске филхармониjе ван концертне дворане, на 388 локациjа, и то на 103 места широм Србиjе.

https://youtu.be/QRqCxjAjj6w Музика свуда

https://www.youtube.com/watch?v=GfbMTmG_-0Q&t=13s&ab_channel=Beogradskafilharmonija – видео о Филхармониjскоj онлаjн сезони

 

 

Jелена Милашиновић

 

Tagovi

Komentari (0)