Знањем и успехом заслужили лаптоп рачунаре


Знањем и успехом заслужили лаптоп рачунаре

Вуковцима и најуспешнијим спортистима са територије општине Инђија уручени су данас лаптоп рачунари. Знањем у школи и успехом на спортским игралиштима привукли су на себе пажњу, тако да је 105 младих људи заслужено добило награду. 

Први пут Општина награђује и спортисте који су остварили запажене резултате на националном и међународном нивоу. Председник општине Инђија Владимир Гак изјавио је да Општина цени знање и труд својих ученика поручивши да ће се у наредним годинама све више улагати у школе, ђаке и спортисте. „Надам се да ће награде које су наши ђаци и спортисти добили бити додатни подстрек да наставе са учењем и постизањем одличних резултата. На нама је да их максимално подржимо и будемо ослонац у сваком моменту. Већ сада размишљамо како да обухватимо још већи круг деце које би награђивали и на тај начин их мотивишемо да марљиво раде и постижу одличне резултате“, истакао је Гак.

Обзиром да средњошколци на јесен крећу на факултет, Гак их је упознао да су стипендије за студенте повећане на 10.000,00 динара месечно и позвао их је да својим радом и успехом заслуже општинску стипендију.

Komentari (0)