Злато у тегли

Мед у боји привлачи купце и веома је атрактиван. Управо у жељи да прошире своју производњу и да успеју на тржишту, поред квалитета у породици Мутић у Новој Пазови потрудили су се да буду оригинални и по укусу и по изгледу и тако је настао бренд Злато у тегли - мед са семеном коприве, чиа семеном, боровницом, малином, вишњом и какаом.

 med.jpg

Злато у тегли је бренд пчелињих производа са додацима, који су у Новој Пазови произвели Јелена и Мирослав Мутић. У питању је природно кристалисан мед оплемењен различитим природним сировинама тако да се добијају медови у боји.

У породици Мутић пчеларством су почели да се баве 2013. године. Млади фармацеут и менаџер, удружили су своје знање желећи да у деловању са природом створе нешто ново, што би користило здрављу. Након прве године која је била успешна по приносима, и када су продавали продавали вискозни мед, схватили су да је за опстанак на тржишту, поред квалитета потребна и оригиналност.

У 2018. години учестовали су у пројекту Супер Србија, где су победили и тако се за Злато у тегли чуло у целој држави, што је сматрају, био добар маркетиншки потез. Вискозни медови и мешавине налази у Рода маркетима, такође у продавницама здраве хране у Старој и Новој Пазови, и у Новим Бановцима а продају раде и преко друштвених мрежа. У плану је повећање производње али и даљи развој асортимана.

Сада предстоји много рада на новим укусима, на радост потрошача, али и произвођача који следе своју визују, не презају од посла и верују у успех и опстанак Злата у тегли.

Tagovi

Komentari (0)