ЗАБАВИШТЕ РЕШИЛО ПРОБЛЕМ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ И КУВАЊЕ

ПОНЕДЕЉАК, 07. ЈУНА 2021.

Како сазнајемо од директорке Предшколске установе „Срећно дете“ Александре Гајин, данас је у објекту у Новом Кнежевца почела употреба апарата за уклањање арсена у води за пиће.

 A5A4FB17-3259-4E2C-AAD1-FF3CFA70B9B5-1024x768.jpeg

-У сарадњи са локалном самоуправом купили смо апарат који има механички самоиспирајући предфилтер симплекс систем за уклањање арсена и фини механички филтер (има и систем за самоиспирање), вредан 301.200 динара. -Апарат смо поручили пре два месеца, а испоручен нам је у суботу, када је и монтиран. Постављен је у кухињи, тако да се пречишћена (топла и хладна) вода користи за припремање хране и за пиће.

До сада смо воду за објекат у Новом Кнежевцу куповали, а сада је тај проблем решен. Док смо у објектима у Банатском Аранђелову и Српском Крстуру проблем решили постављањем апарата за воду компаније „Књаз Милош“, са којом смо потписали уговор. Малишани у тим објектима користе воду за пиће из апарата. Та вода се користи и у кухињи за кување чаја. Пошто је вода у Ђали исправна, тамо немамо проблема са употребом воде за пиће.

Tagovi

Komentari (0)