borisa-kidrica.jpg 

Ова година ће бити година инвестиција за грађане Гроцке истакао је Горан Весић. Само за путеве биће издвојено између 150 и 200  милиона  динара. Од великих пројеката  најважнија је изградња нове школе у насељу Лештане, за коју ће се камен темељац поставити у  наредних десетак дана , ради се Калуђерачки поток, цевовод Пударци – Умчари, нова фабрика воде у Умчарима,  као и почетак радова на изградњи постројења за третман смећа у Винчи  где ће посао добити око 200 људи са територије општине Гроцка. Заједно са Владом Републике Србије, тражимо решење и наставак радова на спортској хали у Гроцкој, закључио је Весић.

Председник Скупштине Стефан Дилберовић, обраћајући се медијима  истакао је да су грађани Бегаљице дуго чекали да се тај пут уради и направе тротоари за пешаке али и да се улица прошири због градског превоза.  Председник  Дилберовић, најавио је и изградњу централног гробља у  Калуђерици чиме ће се решити дугогодишњи  проблем недостатка гробних места у општини Гроцка.

Да се уназад неколико година и те како води рачуна о изградњи инфраструктуре у Гроцкој  показује и податак  да је само  током 2018 године урађено 110 километара  путева, укупне вредности радова око два милиона евра.