Завршена манифестациjа "Срем у срцу" у Новим Бановцима

Koncert Topalka na završetku manifestacije.jpg На слици: Концерт Топалка на завршетку манифестациjе

Првог jунског викенда поред ресторана "Прича" у Новим Бановцима одржана jе манифестациjа "Срем у срцу". Наступили су броjна културно уметничка друштва и певачке групе, а почасни гост био jе КУД "Копаоник" из општине Лепосавић. Другог дана посетиоце jе забављао Милан Топаловић Топалко. Манифестациjа се одржава четврту годину за редом у организациjи Удружења грађана „Еко бан“, а под покровитељством општине Стара Пазова и Месне заjеднице Нови Бановци.

Сремачке кулинарске ђакониjе, богати везови и разноврсне рукотворине на овоj четвртоj по реду манифестациjи нису изостали ни ове године иако jе киша дала све од себе да поквари расположење посетилаца, учесника и излагача.

Ове године у срцу Срема као специjални гости били су представници општине Лепосавић са Косова и Метохиjе заjедно са КУД- ом "Копаоник" а Зоран Тодић, председник општине Лепосавић и Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова су се сложили да jе свака помоћ општине Стара Пазова нашем народу на Косову и Метохиjи драгоцена и да се млади из наше jужне покраjине увек лепо осећаjу у гостима у Срему.

Ове године у програму jе учествовало 22 удружења из региона са преко 300 учесника у програму, а звезда вечери био jе естрадни певач Милан Топаловић Топалко другог дана манифестациjе.

 

Ивана Поповић

Tagovi

Komentari (0)