Веслање: Лоше време зауставило програм у Пловдиву

СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ЗА СЕНИОРЕ (ПЛОВДИВ, БУГАРСКА, 9-16. СЕПТЕМБАР 2018)

 

 Marko Marjanovic Foto VSS.JPG

 

Због олуjе и лоших временских услова на стази трке поподневног програма на Светском првенству за сениоре у Пловдиву отказане тако да ће двоjац Милош Васић, Ненад Беђик и скифиста Марко Марjановић четвртфинале веслати у четвртак. – Истог дана Милош Станоjевић наступа у полуфиналу Ц/Д

 

Због олуjе и лоших временских услова на стази у среду, 12. септембра 2018, Светска веслачка федерациjа (ФИСА) jе одлучила да трке поподневног програма на Светском првенству за сениоре у Пловдиву откаже тако да ће двоjац Милош Васић, Ненад Беђик и скифиста Марко Марjановић четвртфинале веслати у четвртак. Васић и Беђик ће се од 8,33 ч борити за пласман у полуфинале са посадама Бугарске, Шваjцарске, Немачке, Француске и Мађарске, док ће Марjановић 24 минута касниjе покушати да се пробиjе међу 12 наjбољих у дуелима са чамцима Француске, Израела, Норвешке, Чешке и САД. Истог дана Милош Станоjевић ће наступити у полуфиналу Ц/Д скифа за лаке веслаче. Наш “лакић” ће за три места коjа воде у Ц финале одмерити снаге са чамцима Бахама, Аустриjе и Финске.

 

Сатница српских чамаца на Светском првенству за сениоре у Пловдиву у четвртак, 13. септембра

Четвртфинале –Двоjац Милош Васић, Ненад Беђик – Бугарска, Шваjцарска, СРБИJА, Немачка, Француска, Мађарска – 8,33 ч (прве три екипе иду у полуфинале, остале у полуфинале Ц/Д)

Четвртфинале –Скиф Марко Марjановић – Француска, Израел, Норвешка, Чешка, СРБИJА, САД – 8,57 ч (прве три екипе иду у полуфинале, остале у полуфинале Ц/Д)

Полуфинале Ц/Д – Скиф за лаке веслаче Милош Станоjевић – Бахами, Аустриjа, СРБИJА, Финска – 17,17 ч (прве три екипе иду у Ц финале, остале у Д финале)

Tagovi

Komentari (0)