Ватерполо: Сутра са Румуниjом у 17 часова

Сутра у 17 часова у Суботици ће утакмицу у групи Европа купа Светске лиге одиграти Србиjа и Румуниjа. После до сад одиграних мечева Србиjа има 5 бодова, ривал jе без поена. У групи jе jош Хрватска коjа има 7 бодова. Последњи сусрет у групи се игра у марту у Сиску између Хрватске и Србиjе.

Репрезентациjа jе пре подне тренирала у базену Завода за спорт а вечерас ће вежбати у базену Прозивка у Суботици.

 

Screen Shot 2019-02-18 at 5.06.24 PM.png 

- Играмо први пут у оваквом саставу и биће занимљиво да се види колико можемо. Ово jе талентована екипа коjа може доста. Утакмица jе битна баш због тренутне форме и веруjем да ће бити како треба. Мени одговара да играм jер у Про Реку по договору у другом делу сезоне играм само Лигу шампиона - рекао jе Душан Мандић.

Дебитанти у саставу су Петар Велкић, центар Шапца и Марко Радовић леворуки ватерполиста Црвене звезде.

- Даћу све од себе да одиграм како треба. Наша jе обавеза да се наметнемо. Не слажем се да утакмица ниjе битна. Свака jе битна и сада jе важна победа jер су ту и Хрвати . Очекуjем добру игру и победу - каже Радовић.

Велкић додаjе:

- Велико признање за мене. Част али и одговорност према тренерима, екипи да пружим добру игру. Ниjе лако да се уђе у оваj тим и тек треба да се доказуjем. Неће бити лако са Румуниjом, они ништа не губе. Надам се пуним трибинама, доброj утакмици и победи.

 

Tagovi

Komentari (0)