Ватерполо: Поклон ВСС деци општинама на северу КИМ

 Screen Shot 2018-12-28 at 7.33.24 PM.png

 

Фото. И Радуловић В.Новости

Доказани приjатељи српског народа на Косову и Метохиjи, челници Ватерполо савеза Србиjе, обрадовали су  новогодишњим поклонима 1.200 малишана у три општине на северу Космета.

Председник  ВСС Виктор Jеленић и генерални секретар Немања Мариjан уручили су наjпре пакетиће наjмлађим становницима општине Лепосавић у Предшколскоj установи „Наша радост" где су им се малишани, песмом и игром захвалили за пажњу и поклоне коjе су добили.

- Своj деци значи пажња и поклони, а овоj овде посебно. То се данас видело и на њиховим лицима – рекао jе Jеленић и пренео поздраве и подршку свих репрезентативаца Србиjе у овом спорту

Иако ниjе први пут на северу Космета, задовољство али и емоциjе ниjе могао да сакриjе секретар Немања Мариjан.

- Веома jе дирљив сусрет са овом дечицом и драго ми jе да смо бар мало успели да их обрадуjемо. Трудићемо се да и у наредном периоду jош више малишана на Косову и Метохиjи обрадуjем - рекао jе Мариjан и истакао да jе жеља „српских делфина" да наредне године поново посете Косово и Метохиjу.

Председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић jе рекао

- Захваљуjем се у име општина са севера Космета нашим доказаним шампионима, коjи су и овим чином показали да саосећаjу са нашим народом овде и труде се да нас подрже у нашоj борби. Поклони коjе су донели су свакако вредни, али нам више од тога значи њихов долазак, jер то нам показуjе да нисмо сами и да су они, али и читава држава Србиjа, уз нас - рекао jе Тодић.

За радост готово хиљаду малишана у северноj Косовскоj Митровици побринуло се руководство братске општине Мали Зворник коjи су више пута до сада помагали Србима у овом граду. 

Први човек ове општине Зоран Jевтић поделио jе новогодишње пакетиће малишанима у Предшколскоj установи „Даница Jарамаз", али и ученицима Школе за основно и средње образовање „Косовски божур" и Основне школе „Вељко Банашевић".

 

Tagovi

Komentari (0)