Времепловом до новца за децу оболелу од рака

NTC балет, плесни клуб АСКА и Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) организуjу хуманитарну представу под називом „Времеплов“ у суботу 25. jуна од 17 часова у Позоришту „Пинокио“ у Београду.

 Balerinice na sceni_ Foto - Teodora Jovanović.JPG

„Публика ће моћи да ужива у стваралаштву и машти мале девоjчице Анике, коjа ће нас водити кроз њен сан. Биће ту много смеха, радости, али и важних лекциjа коjе ће научити. У другом делу представе ћемо оживети лик Смиљане Мандукић чиjи дух живи и данас у многим младим генерациjама. Представом желимо да поручимо нашим малим другарима коjи се боре за живот да нису сами и да jе љубав та коjа нас спаjа“, изjавила jе балерина Сара Тасић, коjа jе оснивач плесног клуба Аска и аутор програма са др Ранком Раjовићем из NTC балета.

 Foto 2 - Angelina Kacunkovic.jpg

Циљ представе jе да свако мало биће добиjе своjу битку и победи злог вука. Учесници су балерине из плесног клуба АСКА и NTC балерине, узраста од три до седам година, а догађаj су своjим учешћем подржали и дипломирани балетски плесачи Ана Срећковић, Наталиjа Ђечевић и Даниjела Симић.

Своjим наступом догађаj ће увеличати и Клуб историског плеса, а своj допринос представи дали су и вокални извођач и чланица групе Playade Julijana Vincan, харфисткиња Ива Димитриjевић и виолиниста Тома Савић.

Представа траjе 45 минута, а новац од улазница, чиjа jе цена 500 динара, иде у хуманитарне сврхе.

Tagovi

Komentari (0)