ВК Нови Београд представио стручни штаб и планове клуба

Ватерполо клуб Нови Београд данас jе на конференциjи за медиjе представио комплетан стручни штаб, а такође jе било и говора о плановима клуба за будућу сезону.

Наш прослављени ватерполо репрезентативац Александар Шоштар нови jе спортски директор ВК Нови Београд.

 slika3.jpg

-Задовољство ми jе што сам у клубу ВК Нови Београд. Дошао сам на позив Александра Шапића jер мислим да jе ово средина коjа има добру перспективу. Услови у коjима тренира ВК Нови Београд су jако добри, а мислим да су нам у Србиjи потребни ватерполо центри. Поjавили су се Крагуjевац и Шабац, што итекако доприоси српском ватерполу. Када jе су питању Владимир Вуjасиновић и Александар Ћирић, мислим да на њих нема потребе трошити речи. Имао сам прилике са њима да сарађуjем и као играч, и након тога у другим клубовима, и све оно што треба да буде покривено, од млађих категориjа па до сениорских, њиховим присуством у клубу jе извесно - рекао jе спортски директор ВК Нови Београд Александар Шоштар.

Шеф стручног штаба Владимир Вуjасиновић подсетио jе да jе ВК Нови Београд оформио први тим коjи конкурише, како за домаће трофеjе, тако и за такмичења на европскоj сцени.

- Ускоро нас на базену 11.април очекуjе и организациjа Евро купа, и поносни смо што ћемо представљати српски ватерполо и на европскоj сцени. Основни клупски циљ jе да формирамо jедну изузетну ватерполо школу коjа ће, надамо се, у блискоj будућности стварати врхунске ватерполо асове – рекао jе Вуjасиновић.

Александар Ћирић, помоћни тренер клуба, очекуjе да ће допринети развоjу целе екипе:

-За мене jе ово лепа прилика да радим као тренер у ВК Нови Београд, екипи желим сву срећу у будућности и надам се да ћемо заjедно направити добар резултатат – сумирао jе Александар Ћирић.

ВК Нови Београд са поносом може да се похвали чињеницом да у своjим редовима има наjвише репрезентативаца, на челу са jедним од наjвећих светских тренера Владимиром Вуjасиновићем, као и спортским директором Александром Шоштаром. Ове сезоне ВК Нови Београд jе први пут у историjи у прилици да се бори за титулу првака Србиjе, бићемо и домаћин ЛЕН купа, и са jасним плановима и амбициjама идемо у нову сезону, веруjући да ћемо у блискоj будућности постати трофеjни клуб за респект.

 

Стручни штаб ВК Нови Београд чине:

Горан Мандић - председник клуба

Ђорђе Пеjчић - члан управе задужен за спортска питања

Шоштар Александар - спортски директор

Вуjасиновић Владимир - шеф стручног штаба

Ћирић Александар - помоћни тренер

Василовски Ненад - шеф струке за млађе категориjе

Jаник Александар - кондициони тренер

Дурлевић Стефан – тренер голмана

Бакић Александар – помоћни тренер

Tagovi

Komentari (0)