ВАТЕРПОЛО - Вратили се прваци Европе (јуниори)

Ватерполисти Србиjе допутовали су данас у Београд после осваjања Европског првенства на Малти за генерациjу 2004. Дочекао их jе оперативни директор савеза Ђорђе Ђорђевић и велики броj чланова родбине и приjатељи.

 IMG_1191.JPG

Предводио их jе капитен Зоран Божовић коjи jе истакао:

- Исплатио се напоран рад. Трудили смо се, желели успех. Преломна jе била утакмица у полуфиналу са Мађарима коjу смо одиграли jако добро. Током турнира смо подизали форму. Били смо права екипа. Финале се игра срцем, знали смо да смо бољи од Грчке и заслужено смо победили.

МВП турнира Виктор Урошевић jе додао:

- Ишли смо по злато, да крунишемо напоран рад у последња два месеца. Признање дође и прође али jе мотив. Сада сам игач Новог Београда и ту ће да буду jош jачи тренинзи и прилика за напредак jе ту. Идуће године jе Светско првенство у Аустралиjи и идемо да поновимо оваj резултат.

Савезни тренер Милош Королиjа jе прокоментарисао:

- Знали смо колико можемо али jе то довело до тога да будемо и мало препотентни. То jе био разлог слабиjих игара у групи и четвртфиналу. Са Мађарима jе било буђење а финале jе било баш као што смо желели. Наjважниjе jе да су момци постигли своj максимум у правом тренутку. Пре две године смо почели, постоjи континуитет у раду. Идемо даље.

Tagovi

Komentari (0)