ВАТЕРПОЛО - Почеле припреме за сусрет са Италиjом

Репрезентативни кандидати Србиjе вечерас су се окупили на базену „25.маj Милан Гале Мушкатировић“. Повод jе сусрет првог кола Светске лиге са Италиjом коjи се игра у уторак у 19 часова у Шапцу. Србиjа и Италиjа тако почиње овогодишњи циклус Светске лиге.

vaterpolosti_prekid.jpg 

- Почетак сезоне и све jе ново. То се видело и у дуелу са Хрватскjом почетком године. Имамо шта да радимо. Више ћемо о квалитету Италиjе знати после утакмице и тада можемо да разговарамо. Видео сам списак играча и колега Кампања доводи доста младих, нових играча. То, што сам рекао све ново и за њих и   за нас. У сваком случаjу из тима коjи jе играо у Токиjу и Италиjани неће имати седам осам играча.Календар jе згуснит, тешко jе све то да се издржи. Светска лига jе и њима и нама почетак припрема за Светско првенство у Фукуоки и касниjе Европски шампионат у Сплиту..

Трећи учесник групе jе Словачка коjа ће у фебруару бити гост Италиjана а у марту домаћин Србиjи.

Савић jе позвао следеће играче: Бранислав Митровић (Вашаш),  Димитриjе Ристичевић (Партизан), Владимир Мишовић (Црверна звезда), Сава Ранђеловић (Вашаш) ,Радомир Драшовић (Нови Београд), Лука Пљеванчић (Раднички), Петар Томић (Нови Београд), Немања Вицо (Партизан), Ђорђе Лазић (Бреша), Виктор Рашовић (Нови Београд), Душан Мандић (Нови Београд), Ђорђе Вучинић (Нови Београд),  Никола Лукић (Раднички), Страхиња Рашовић (Нови Београд),  Огњен Стоjановић (Шабац), Марко Радуловић (Раднички).

 

Tagovi

Komentari (0)