Веслање: Васић и Мачковић посетили ВК Сребрно jезеро

Наш двоjац, адут репрезентациjе, дао подршку клубу коjи креће даље с великим амбициjама.

 

20190705_105907.jpg 

Док су посматрали неку нову децу како тегле чамац jедва чекаjући да га положе на воду Сребрног jезера,Милош Васић и Мартин Мачковић су се сетили своjих почетака.

– Веслање jе наjлепши спорт, али jе и много захтеван. Гледам овемомке и сећам се када сам jа почињао. Видим да ће овде бити много добрих веслача. Желим им пуно среће и успеха у нашем и њиховом спорту, такође и лепих путовања, коjа долазе уз веслање – сматра Васић. 

 20190705_105431.jpg

У посету су с нашим асовима, победницима првог такмичења за Светски куп ове сезоне, у Пловдиву, дошли и председникопштине Велико Градиште Драган Милић и његов заменик Слађан Марковић. У име клуба тренингу су присуствовали Зоран Ђелић и Jовица Ђурић.

20190705_110321.jpg

 

– Пресрећан сам када видим да нова генерациjа веслача рођених у нашем граду стасава уз овако леп спорт. Веруjем да ће ови млади момци већ следеће године почети да осваjаjу медаље на пионирским и кадетским такмичењима у организациjи Веслачког савеза. Планирамо да подржимо клуб куповином jош неколико тренажних чамаца. Општина Велико Градиште jе много помогла Веслачком савезу Србиjе изградњом веслачког центра на нашем jезеру.Услови за рад су феноменални – истакао jе Милић.

 

Tagovi

Komentari (0)