Веслање: Сениори на припремама у Малом Зворнику

Од прошлог уторка седморица сениорских репрезентативаца наше земље тренираjу на Зворничком jезеру захваљуjући и комплетноj инфраструктури новоформираног клуба, Спортско веслачког удружења Дрина Мали Зворник

 

Veslaci na pripremama u Malom Zorniku (3).jpg 

Група коjу чине седморица А сениора Србиjе од прошлог уторка борави на Зворничком jезеру где, захваљуjући комплетноj инфраструктури Спортско веслачког удружења Дрина Мали Зворник, обавља важан циклус припрема за предстоjећу сезону. У сjаjним условима и сликовитом амбиjенту у Малом Зворнику, под будним оком координатора програма за сениоре и млађе сениоре Небоjше Илића и тренера репрезентациjе Александра Ивковића, вредно тренираjу Милош Васић, браћа Беђик, Ненад и Александар, Мартин Мачковић, Александар Филиповић, Веселин Савић и Душан Славнић. Боравак у Малом Зворнику наших наjбољих веслача привукао jе огромну пажњу. У прилог томе иде и чињеница да jе у четвртак, 4. априла, председник Општине Мали Зворник Зоран Jевтић приредио приjем за комплетну веслачку експедициjу из Београда.

 

Veslaci na pripremama u Malom Zorniku (5).jpg

– Због jаке кошаве коjа jе дувала у Београду били смо принуђени да тренажни процес из главног града изместимо на Зворничко jезеро на коjем имамо све оптималне услове за рад. Сjаjна jе ствар када у Србиjи имамо место као што jе Мали Зворник, на коjем у овом добу године можемо да тренирамо без икаквих временских проблема. Додуше, то не би било могуће да на Зворничком jезеру не постоjи веслачка инфраструктура коjа jе изграђена захваљуjући Општини и новоформираном клубу – Спортско веслачког удружења Дрина Мали Зворник.

 

Veslaci na pripremama u Malom Zorniku (1).jpg

 

Користимо хангар, сплав и све остале просториjе овог клуба, коме се као и Општини Мали Зворник овом приликом наjсрдачниjе захваљуjем на гостопримству– казао jе Небоjа Илић и додао –Сви веслачи су здрави и тренираjу максимално мотивисано. У току jе увеславање посада коjе ће 13. и 14. априла учествовати на jакоj интернационалноj регати у Пиедилуку, коjу ће на жалост пропустити Веселин Савић. Дуго jе имао виремиjу од коjе се опоравио и већ ради пуним интезитетом, али га нисмо приjавили за регату у Италиjи. Првог дана у Пиедилуку Васић и Славнић ће наступити у скифовима, браћа Беђик у двоjцу, а Филиповић и Мачковић у дубл скулу. Дан касниjе такмичићемо се у четверцу, а састав овог чамца ћемо одредити на лицу места.

 

Veslaci na pripremama u Malom Zorniku (4).jpg

 

 

Београд, 4. април 2019.                                       Прес служба Веслачког савеза Србиjе

Tagovi

Komentari (0)