Веслање: На Палићу последње битке за укупне победнике Купа Србиjе и Омладинске лиге Србиjе

У суботу, 1. септембра 2018, на Палићком jезеру биће одржани последња регата Купа Србиjе, последње коло Омладинске лиге Србиjе и Отворено првенство Суботице

 

Detalj sa Vojvodina Open 2018 na Paliću (1).jpg

 

 

У суботу, 1. септембра 2018, на Палићком jезеру биће одржан троструки веслачки програм. Поред последње регате Купа Србиjе, последњег кола Омладинске лиге Србиjе љубитељи веслања моћи ће да присуствуjу и Отвореном првенству Суботице. Уjедно после суботњег такмичења, коjе организуjе Веслачки клуб Палић уз сарадњу са Веслачким савезом Србиjе, Србиjа ће добити укупне победнике Купа Србиjе у кадетскоj конкуренциjи и Омладинске лиге Србиjе у пионирскоj конкуренциjи. У Купу Србиjе пред последњу регату води Црвена звезда са 76.750 бодова, а следе Партизан са 67.625 и Смедерево са 50. Када jе реч о Омладинскоj лиги Србиjе после два кола челну позициjу држи Чуруг са 25, другопласирано Смедерево има 22, а трећепласирани Партизан 19.

Detalj sa Vojvodina Open 2018 na Paliću (2).jpg

 

Иначе, за суботња такмичења на Палићу приjављено jе 158 посада. Поред домаћих клубова Партизана, Лимана, Саве, Сребрног jезера, Црвене звезде, Галеба, Графичара, Данубиуса 1885, Смедерева, Палића, Чуруга, Бегеjа 1883, Пирота и Зренекса 1995, представнике ће имати и мађарски Мохач и Цсонгради, као и хрватски Иктус и Барања, коjи ће се огледати на Отвореном првенству Воjводине. Биће организована и трка студентских осмераца. Квалификациjе у дисциплинама у коjима jе приjављено више од шеста посада ппчињу у 10 ч, док финала стартуjу од 13 ч.

Стање приjава можете преузети ОВДЕ

Београд, 31. август 2018.                                    Прес служба Веслачког савез Србиjе

Tagovi

Komentari (0)