Ватерполо: Сутра са Италиjом за пето место

У недељу у 16 Србиjа игра против Италиjе за пето место на ЕП у Будимпешти. Питање jе и даље да ли у комплетном саставу jер се центар Душко Пиjетловић jош ниjе потпуно опоравио. Нема дилеме да ће бити добра утакмица, на jедноj страни олимпиjски првак из Риjа на другоj светски првак из Гванџуа.

csm_20200124_PMes_PW2_1438_3019988d71.jpgФото: Deep blue media

- Знам добро италиjанске играче и знам шта за њих значи да се игра против Србиjе. То jесте меч за пето место али jе и више од тога. Дуго нисмо играли, избегаваjу нас. Надам се да ћемо се негде срести у Токиjу, на олимпиjском турниру. Идемо даље, бити без медаље ниjе трагедиjа. Наша прича ове године се зна и сада се потпуно њоj подређуjемо. Против Италиjана ћемо дати тренутни максимум, свесни да нисмо у топ форми ни jедни ни други - рекао jе новинарима капитен Филип Филиповић.

Гоjко Пиjетловић jе такође убеђен у добру утакмицу:

- Они су светски прваци. Очекуjем такмичарску утакмицу, тврду у коjоj имамо задатак само да играмо своjу игру. Видели смо где смо и ред jе да се потпуно окренемо Токиjу. То jе циљ . Видећемо шта ће бити после Игара али сам сигуран да ће Србиjа имати увек квалитетну екипу.

Сава Ранђеловић се присетио победе у полуфиналу Игара

- Од тада нисмо ни играли праве утакмице. Ето можда jе ту њихов мотив за реваншом већи али ми играмо на победу. Jаки су, знамо се и из клупских утакмица и ваља очекивати неизвесну утакмицу иако не играмо за медаљу.

Данас jе иначе обележен 28. рођендан Николе Дедовића, 25. сниматеља Марка Милинчића а jуче смо пропустилли рођендан физиотерапеута Марка Jовића.

 

Tagovi

Komentari (0)