Ватерполо: Србиjа против Аустралиjе у полуфиналу

СВЕТСКА ЛИГА 

 

 Screen Shot 2019-06-22 at 12.48.23 AM.png

Канада – Србиjа 5:20 (2:5, 2:6, 0:4, 1:5)

Базен Ташмаjдан. Гледалаца 1200. Судиjе: Александреску и Сато. Играч више: Канада 2 (1) Србиjа 8 (6). Петерци: Канада 2 (2), Србиjа 3 (2)

КАНАДА: Алексић, Патерсон, Ђерковић, Бикари 1, Халаиjан, Торакис, Спонер, Кот, Гардиjан, Сплеиманипак, Соуза 4, Раедновић. Селектор: Порцио.

СРБИJА: Г.Пиjетловић, Мандић 3, С.Рашовић 2, Ранђеловић 2, Ћук 2, Д.Пиjетловић 2, Вицо, Алексић 2, Jакшић 2, Филиповић 3, Прлаиновић 2, Драшовић, Б.Митровић. Селектор: Савић.

Србиjа jе лако победила Канаду и направила добру увертиру пред завршницу такмичења. У суботу у 15 часова Србиjа игра у полуфиналу са Аустралиjом. Други пар jе у 16.45 Хрватска – Шпаниjа.

Ниjе било проблема, четвртфинале jе одрађено са мање напора него што се очекивало. Све линиjе су функционисале добро, игра у нападу jе потпуно задовољила публику.

Screen Shot 2019-06-22 at 12.48.46 AM.png

 

У суботу у 15 ривал jе за улазак у полуфинале Аустралиjа:

- Знамо како треба, одлилчно се познаjемо. Нисмо се много уморили против Канаде и то доста значи пред наjважниjе утакмице. Аустралиjа jе подигла форму, и морамо да одиграмо наjбољу утакмицу до сада - рекао jе Владимир Вуjасиновић сарадник Деjана Савића.

Гоjко Пиjетловић jе рекао:

- Знамо зашто смо овде и знамо за шта играмо. Неће бити лако, никада полуфинале ниjе лако. Они су озбиљна екипа, имаjу наjвише амбициjе и потцењивања не сме да буде.

Душко Пиjетловић jе проглашен за наjбољег играча сусрета:

- Ниjе лоше што не играмо са Мађарима. Никада нисмо изгубили од Аустралиjе али су одлична екипа. Физички и пливачки снажни. У првоj утакмици смо слабо почели као и на сваком турниру. После смо их отворили. Сада такав почетак не сме да се догоди и надам се да ће све бити како треба.

 

Tagovi

Komentari (0)