Ватерполо: Са Грчком за прво место у групи

Српски ватерполисти сутра у 8.3о по средњеевропском времену играjу последњи сусрет у групи на Светском првенству у Гванџуу. Ривал jе изузетно квалитетна репрезентациjа Грчке коjа у оваj дуел улази као Србиjа са победом против Jужне Кореjе и ремиjем са Црном Гором. Победник овог сусрета осваjа прво а поражени треће место.

 Screen Shot 2019-07-18 at 2.23.17 PM.png

 

Комбинациjа има доста у случаjу нерешенног резултата. Информациjе коjе стижу кажу да ако се одигра 10:10 а Црна Гора победи 22:2 тада су Грци први а Срби и Црногорци шутираjу петерце за друго место. Уколико jе реми 9:9 и мањи онда jе Грчка прва а гледа се однос Црне Горе и Србиjе према Кореjи. Уколико jе 11:11 и већи тада Србиjа и Грчка пуцаjу петерца за прво место.

Грчка никада на званичном такмичењу ниjе победила Србиjу. овога пута своjу шансу види сигурно у подмлађеном српском саставу. Ниjе лак противник али то као да инспирише наше играче:

- Ниjе лако са Грчком последњих година. Сетите се Риjа, морамо да будемо наjбољи што можемо у овом тренутку. Играjу стрпљив напад, одлична реализациjа играча више. Биће прави изазов за нас, посебно jер после тога предстоjе сусрети елиминационог карактера. Али сада размишљамо само о Грцима - рекао jе Душан Мандић. 

Србиjа jе данас имала тренинг од 90 минута увече jе одржан састанак а и на дан утакмице биле одржан тренинг.

 

Tagovi

Komentari (0)

Повезане вести