Ватерполо: Румуниjа – Србиjа 7:15

Румуниjа – Србиjа 7:15 (3:5, 1:1, 1:5, 2:4)

Дунав Арена. Гледалаца 300. Судиjе: Туркан (Турска), Балзан (Малта). Играч више: Румуниjа 8 (2), Србиjа 18 (11). Петерци: Румуниjа 1 (1)

РУМУНИJА: Тић, Раду 2, Негреан, Георге 1, Антипа, Приотеса 1, Ђорђеску 1, Фулеа, Гергељфи, Оанта 2, Гибан, Jаншић, Абрудан.

СРБИJА: Г.Пиjетловић, Мандић 4 , Дедовић 2, Ранђеловић 1, Ћук 1, Д.Пиjетловић, Вицо, Алексић 2, Jакшић 1, Филиповић 2, Прлаиновић 1, С.Митровић 1, Б.Митровић.

LEX_6515-min.jpg

Србиjа jе забележила и другу победу на Европском првенству. Румуниjа ниjе била ривал коjи може да направи веће проблеме. Три четвртине jе Србиjа показала снагу, у другоj jе дошло до малог опуштања.

Био jе то тренинг са играчем више,чак 18 пута су Румуни имали играча мање што jе резултирало са 11 голова нашег тима. Било jе атрактвиних, лепих голова посебно Ћука и Мандића. Оваj други jе за два минута у последњем делу постигао три поготка.

Селектор Деjан Савић jе рекао:

LEX_6491-min.jpg

- Имали смо грешака у мечу. Видело се да су играчи уморни, имамо дан за опоравак, за физички тежак дуел са Холандиjом. Ако победимо имаћемо три дана да се одморимо и припремимо за следећи меч.

Милан Алексић jе додао:

- Ниjе било лако како се чинило. Нисмо у другоj четвртини играли како треба. Морамо да се фокусирамо на следеће мечеве. Надам се победи против Холандиjе и директном пласману у четвртфинале.

LEX_6527-min.jpg

Стефан Митровић:

- Jош увек нисмо у нашем ритму и добро jе што jе тако. Доста jе било искључења. За ову фазу такмичења jе ово сасвим довољно. Холанђани ће бити покретљивиjи, морамо максимум да дамо. Нема опуштања, све екипе траже озбиљан приступ.

Бранслав Митровић:

LEX_6547-min.jpg

- Без обзира на резултат игром не можемо да будемо потпуно задовољни. Имамо неке ствари да поправимо и то ће тренери да се фокусираjу. Концентрациjа са Холандиjом jе сада наjважниjа. Генерално кад почне првенство постоjи ритам, улазимо у подизање ствари на ниво коjи jе нама потребан,

 

Tagovi

Komentari (0)