Ватерполо: Први тренинг ватерполиста на ЕП у Будимпешти

Српски ватерполисти су у недељу одрадили први тренинг у Будимпешти. Међутим, по доласку у главни град Мађарске изгубили су силно време због неспоразума коjи jе настао у резервациjи смештаjа.

 vaterpolisti_akcija-min.jpg

Наиме, ВСС jе тражио да база буде стара, хотел Термал на Маргит Сигету. Селектор Савић jе у претходном периоду два пута гледао собе хотела у коjима jе био и 2014 и 2017.

По доласку српску репрезентациjу jе сачекало обавештење да нису у жељеном хотелу већ у хотелу Гранд коjи jе удаљен два - три минута од Термала. Покушано jе да се нађе решење за Термал али jе на краjу српска селекциjа у другом хотел. То може да буде и добро jер jе Термал препун ватерполо екипа, док су у Гранду поред Србиjе jош само Шпанци.

 

Jедини jе на краjу проблем што jе изгубљено време за одмор.

Тренинг jе одрађен у базену под балоном у центру Алфред Хаjош. Базен jе Србиjа делила са Румунима. Занимљиво jе да ће све екипе учеснице Дунав Арену осетити приликом одигравања првих утакмица на првенству.

- Сада смо већ на првенству. Добро знамо шта нас чека, Наjважниjе jе да смо здрави. У понедељак настављамо са радом и сигурно jе да ћемо спремни дочекати дуел са Русиjом - рекао jе Стефан Ћирић jедан од сарадника Деjана Савића.

 

Tagovi

Komentari (0)