Ватерполо: Против Шпаније за полуфинале

Шпаниjа jе очекивано у осмини финала победила Немачку 12:6 и биће ривал Србиjу 22.jануара у 17.30 часова у четвртфиналу Европског првенства. Ево реакциjе поjединих наших играча после утакмице:

 LEX_6515-min.jpg

Душан Мандић:
- Снажан ривал, добро уигран, физички моћан. Пероне командуjе, Пинедо одлично брани, Гранадос и Мунариз квалитетни шутери. Знамо на кога да обратимо пажњу. Не очекуjем пуно голова, биће као у финалу Барселоне. Треба да наметнемо наш ритам, да не уђемо у њихов. У сваком случаjу дерби четвртфинала, одлучиће гол два, а и они знаjу против кога играjу.

Душко Пиjетловић:

- Одлично се Шпанци познаjу, махом су у jедном клубу и то им олакшава посао. Баш су уиграни али нисмо ни ми за бацање. Имамо квалитет, очекуjем jако тешку утакмицу. Играли смо недавно утакмицу на припремамаали таj меч ништа не значи. Увек се тада тактизира. То ниjе била наша игра, време jе да сада одиграмо наjбоље што можемо.

Никола Jакшић :

- Увек кажем да све зависи од нас. Добри су и очекуjем тешку утакмицу. Битно jе како ћемо да кренемо у одбрани. Ако буде како треба онда можемо да се надамо успеху. Мислим да смо наjбоља екипа, стоjим иза тога и зато кажем да све зависи од нас. Подиђемо форму и то jе наjважниjе.

Сава Ранђеловић:
- Добро из познаjемо, често смо играли jедни против других. Заjедно смо радили у Барселони. Имаjу одличне поjединце, Перонеа и Мунариза пре свих. Морамо да нађемо решење за њихов висок пресинг.

 

Tagovi

Komentari (0)