Ватерполо: Приjем код амбасадора Тодорова

Амбасадор Србиjе у Мађарскоj, Иван Тодоров, приредио jе данас приjем за две српске репрезентациjе, учеснике Европског првенства у Будимпешти. Савез су jош представљали председник ВСС Виктор Jеленић и извршни директор Ђорђе Ђорђевић.

IMG_6888 (2)-1-min.JPG

- Драго ми jе да сте овде, захвалан сам што сте нашли времена да будете у вашоj амбасади. Ви сте наjтрофеjниjи спортски савез у нашоj земљи, понос свих нас. Србиjа и Мађарска имаjу наjбоље односе у историjи. То jе резултат историjског помирења из 2014. као и личног ангажовања двоjице председника Вучића и Орбана. Размена са Мађарскоj jе била 2,7 милиjадре долара, шести по инвестицаjама у Србиjи. Броjни протоколи, потписани на заjедничким седницама влада, представљаjу правне оквире за деловање. Морам да кажем да jе то изражено у спорту а прави пример jе сjаjна сарадња два ватерполо савеза - рекао jе Иван Тодоров.

IMG_6881 (2)-min.JPG

Затим се обратио играчима и играчицама:

- Мушкарцима желим да наставе листу успеха, сjаjно то раде. Девоjкама желим победу против Немица. Велика jе ствар што су овде и веруjем да ће следећи пут боље да прођу.

IMG_6883 (2)-min.JPG

Пре неформалног дружења Филип Филиповић, капитен мушке селекциjе jе предао Ивану Тодорову заставицу и маjицу са потписима играча, док jе Горан Чанковић, тим менџер женске репрезентациjе поклонио књигу о историjи ватерпола у Сомбору.

 

Tagovi

Komentari (0)