Ватерполо: Почињу припреме репрезентације

Ватерполисти почињу са радом на репрезентативном нивоу. Први скуп jе у понедељак 25.маjа у Кошутњаку. Радиће се до 29.маjа, следи слободан викенд па од 1. до 6.jуна други циклус. Такви циклуси ће траjати до 25.jула уз десетодневни одмор на половини рада, тачниjе после четврте недеље.

 vaterpolisti_akcija-min.jpg

- Почињемо, за сада без базена. Радићемо у теретани и на теренима Завода за спорт. Биће у почетку мало импровизациjе али ћу се потрудити да буде што озбиљниjа. Морамо да радимо, да не губимо време. У интересу jе свих нас - рекао jе Деjан Савић за саjт www.waterpoloserbia.org

На првим припремама ће се поjавити: Гоjко Пиjетловић, Димтриjе Ристичевић, Душко Пиjетловић, Немања Вицо, Ђорђе Лазић, Петар Велкић, Сава Ранђеловић, Милан Алексић, Радомир Драшовић, Ђорђе Вучинић, Петар Томић, Филип Филиповић, Виктор Рашовић, Никола Дедовић, Андриjа Прлаиновић, Гаврил Суботић, Огњен Стоjановић, Драшко Гогов и Страхиња Рашовић.

Накнадно ће се прикључити: Бранислав Митровић, Стефан Живоjиновић, Лазар Добожанов, Никола Jакшић, Душан Мандић, Никола Лукић, Милош Ћук и Стефан Митровић.

- То jе списак играча коjи ће радити. Ипак, у зависности од рада млађих категориjа постоjи могућност да и jедан броj младих ватерполиста приклучимо раду - казао jе Савић.

 

Tagovi

Komentari (0)