Ватерполо: Мушкарци сутра са Холандиjом

ЕП Будимпешта - 

Српски ватерполисти сутра играjу у 20.30 са Холандиjом. Нема дилеме око победника, циљ jе другачиjи - наставити са подизањем форме. Данас су са медиjима били бекови, слављеник 23. рођендан Никола Jакшић, искусни Милан Алексић и Сава Ранђеловић коjег за Будимпешту вежу наjлепше успомене.
- Не мислим много о Холандиjи колико мислим о нама. Имаjу одличног центра Винкелхорста, морамо да обратимо пажњу на њега. Све друго jе по плану. За четвртфинале не знам кога бих волео за противника. Прво мислим Мађарска а затим да jе боље Шпаниjа jер бих желео финале са домаћинима у Дунав Арени - рекао jе Jакшић наглашаваjући да jе утакмица са Холандиjом физички захтевна. 

jaks.jpg

Њему су новинари приредили изненађење пригодним поклоном.


Сличан jе став и Милана Алексића:
- Предивно jе играти у Арени. Не мислим много о Холандиjи. Више се окрећемо нама и подизању форме. За сада иде све по плану. Морамо да наредних дана радимо тако да четвртфинале дочекамо спремни. Шпанци или Мађари? Ниjе то сада важно. Има времена.


Сава Ранђеловић очекуjе да одбрана буде боља:
- Напад jе за сада бољи део тима али и одбрана се диже. Jош нисмо имали играча са три личне. То нешто говори. Холанђани имаjу центра Винкелхорста и он jе вредност. Видели смо их недавно у Хагу. Физички ће бити тешко али jе то уз стресни меч са Русима права ствар. Не размишљам о четвртфиналу, ако хоћеш на врх знате већ...

 

Tagovi

Komentari (0)