Ватерполо: Будимо као jедан

Ватерполо савез Србиjе, на челу са председником Виктором Jеленићем даjе пуну подршку мерама Владе Србиjе на предузетим мерама да би се победио опасан и тежак противник какав jе корона вирус.

vaterpolor-min.png
У саопштењу се каже:
У овим данима спорт jе у другом плану. Сада водимо велику борбу за очување здравља, живота људи, у току jе борба да се максималном дисциплином и великим заjедништвом одупремо вирусу коjи напао читав свет.

Неће бити лако, али избора немамо. Слично, као када играмо утакмице у коjима се трудимо да победимо и освоjимо медаљу. То jе спорт. Ово сада jе нешто друго, нешто много важниjе. Ово jе борба за здравље, за будућност свих нас, зато jе победа императив. Од ње не зависе само спортске кариjере, пласмани, резултати од ње зависи будући нормалан живот свих нас.

Сигурни смо да ће своj допринос у тоj борби дати сви наши чланови, играчи, тренери, судиjе, спортски радници. ..Довољно ће бити да прате инструкциjе Владе Србиjе, да поштуjу све мере, да помогну тамо где jе потребно да тако jош jедном покажу оданост своjоj земљи.
А када ово прође вратићемо се базенима, тренингу, игри, нормалном животу. Да то буде што пре  будимо сви као jедан.

 

Tagovi

Komentari (0)