"Ван Гог" отворио Дане општине Стара Пазова

Последњег јуласког дана на Тргу „Др Зоран Ђинђић“ започела је тродневна манифестација „Дани општине Стара Пазова“ која ће трајати до 2. августа. Генерални покровитељ је општина Стара Пазова.

Наступом рок групе Ван Гог која је настала пре више од три деценије, а своју популарност стекла у другој половини деведесетих започело је обележавања тродневне манифестације „Дани општине Стара Пазова“ која се одржава другу годину за редом.

 Van Gog.jpg

Концерту музичке групе која иза себе има 15 албума претходио је наступ локалних рок музичара бенда „Краве на путу“ који су се пре тачно десет година окупили не би ли сачували рокенрол у овој средини.

Други дан манифестације резервисан је наступе локалних рок бендова, а у петак 2. августа посетиоци ће имати прилику да уживају у концерту Сање Илића и Балканике, музичара који свирају старе инструменте Балкана у комбинацији са поставком рок бенда.

Истовремено се одржава и Фестивал занатског пица, у љубитељи овог пића могу да дегустирају најквалитетнија и најразноврснија пива домаће занатске производње. Генерални покровитељ поменуте тродневне манифестације је општина Стара Пазова.

 

Tagovi

Komentari (0)