ВЕСЛАЊЕ: Палић спреман за 56. интернационалну регату “Воjводина Опен”

УОЧИ 56. МЕЂУНАРОДНЕ ВЕСЛАЧКЕ РЕГАТЕ „ВОJВОДИНА ОПЕН“ (ПАЛИЋ, 29. JУН – 1. JУЛ 2018)

 

Detalj sa Internacionalne regate Vojvodina Open 2017 Foto Subotica (4).jpg 

 

Од петка, 29. jуна, до недеље, 1. jула 2018. на jезеру Палић биће одржана 56. Интернационална регата „Воjводина Опен” на коjоj ће се у 344 посаде такмичити веслачи и веслачице из четири европске земље – Србиjе, Хрватске, Мађарске и Македониjе

 

Detalj sa Internacionalne regate Vojvodina Open 2017 Foto Subotica (1).jpg

Палићко jезеро ће од 29. jуна до 1. jула 2018. бити поприште 56. интернационалне регате „Воjводина Опен“ на коjоj ће се за одличjа борити 344 посаде из 27 клубова Србиjе, Хрватске, Мађарске и Македониjе. Организатор традиционалног такмичења на Палићу jе Веслачки клуб Палић уз покровитељство Веслачког савеза Србиjе, Веслачког савеза Воjводине, Покраjинског секретариjата за спорт и омладину Воjводине и Града Суботице, а уз техничку подршку Месне заjеднице Палић, Парка Палић и Jавног предузећа Палић Лудаш, Дома здравља Суботица и Црвени крста Воjводина.

– Надамо се да ће и овогодишња регата „Воjводина Опен“ оправдати епитет jедног од наjзначаjниjих и наjjачих веслачких такмичења у региону а и шире. Као и сваке године и ове ће се огледати веслачи и веслачице у свим узрасним категориjама и то у свим веслачким дисциплинама. Припреме за оваj догађаj су одавно завршене и Веслачки клуб Палић потпуно спремно дочекуjе предстоjеће такмичење, а сигурни смо да ће сви учесници бити задовољни свим сегментима организациjе– казао jе генерални секретар Веслачког клуба Палић и jедан од главних организатора овог такмичења Владимир Антић.

Detalj sa Internacionalne regate Vojvodina Open 2017 Foto Subotica (2).jpg

У петак, првог дана регате, чиjи су приjатељи, квалификационе трке стратуjу у 17 часова. Дан касниjе финала су у 8,30 часова, а у 16 ч почињу квалификациjе за недеља финала. Окршаjи за медаље у недељу, последњег дана регате, почињу, такође, у 8,30 ч, а траjаће до 12,30 часова након чега ће уследити свечана додела медаља. Иначе, трке у пионирским и кадетским четверцима и четверац скуловима на Интернационалноj регати „Воjводина Опен“ биће бодоване за Дунавски куп, клубова коjи су учесници овог такмичења.

 

Београд, 29. jун 2017.                             Прес служба Веслачког савеза Србиjе

 

 

Internacionalna regata Vojvodina Open_Logo.jpg

Tagovi

Komentari (0)

Повезане вести