Уручени поклон пакети мајкама деце рођене током јануара 2017

 

 

 пакети_1.jpg

 

Уручени поклон пакети мајкама деце рођене током јануара 2017. године

Објављено:

У великој сали Градске општине Лазаревац, јуче је одржана свечаност на којој су уручени поклон пакети мајкама новорођене деце на територији наше општине. Током јануара 2017. године 52 лазаревчанке су на свет донеле бебе и то 29 дечака и 23 девојчице.

Поклон пакете мајкама новорођене деце уручили су председник Градске општине Лазаревац Бојан Синђелић, заменик председника Милоје Живановић и народни посланик и председник Савета за здравство Даница Буквић.

Председник Градске општине Лазаревац Бојан Синђелић честитао је присутним родитељима принове у породици  и пожелео срећно и успешно родитељство. Градска општина Лазаревац планирајући буџет за 2017. годину, у жељи да допринесе лазаревачком наталитету, издвојила је преко Савета за здравство, одређена средства као вид подршке за породице са територије Градске општине Лазаревац које добију принову у овој години, рекао је Синђелић и додао да се издвојена средства у буџету за ове намене реализују куповином поклон пакета који су намењени лазаревачким бебама које су дошле на свет у 2017. години.

Сви родитељи који нису били у могућности да присуствују свечаној додели поклон пакета, а остварују право на исти, могу се обратити Одељењу за привреду, пољопривреду и друштвене делатности Управе градске општине Лазаревац, канцеларија број 58, II спрат или на телефон 011/8123-287.

Фото галерија

пакети_2.jpg

Komentari (0)