У Великом Градишту одржани тренинзи за учеснике проjекта - Моj први смеч

ОСС – „ОДБОJКА ЗОВЕ – МОJ ПРВИ СМЕЧ“

 

Одбоjкашки савез Србиjе jе у сарадњи са Одбоjкашким савезом Браничевско – Подунавског округа организовао jеднодневно саветовање и тренинге у Великом Градишту за учеснике проjекта „Моj први смеч“, наjмлађе одбоjкаше (до 14 година) из бесплатних школа одбоjке из Смедерева, Смедеревске Паланке, Петровца на Млави, Баточине и Великог Градишта.

VG 5.jpg

Одигран jе и први од пет турнира за школе одбоjке са териториjе Одбоjкашког савеза Браничевско – Подунавског округа, уз учешће шест екипа (Смедерево jе наступило са две екипе: Смедерево и Смедерево 2).

VG 9.jpg

Проф. др Горан Нешић, редовни професор Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду, и проф. др Митхат Благаjац, стручни сарадник ОСС за област физичке припреме, одржали су предавања у циљу едукациjе и стручног усавршавања тренера ангажованих на проjекту „Одбоjка зове – моj први смеч“.

Проф. др Горан Нешић, одржао jе предавања на теме "Модел тренинга за дечаке у раноj фази усваjања моторне вештине у одбоjци" и „Методика елемената одбоjкашке технике за дечаке – модификациjа постоjеће“.

Проф. др Митхат Благаjац одржао jе предавање на тему "Постура тела и њен утицаj на моторику".

VG 13.jpg

Проjекат „Одбоjка зове – моj први смеч“, коjим се организуjу бесплатне школе одбоjке за дечаке до 14 година спроводи ОСС, уз подршку Регионалних одбоjкашких савеза, УОКПЛ, УОКРЛ, УОСС и УОТС, а планирана jе реализациjа на целоj териториjи Републике Србиjе.

 

 

 Новица Сарић

Tagovi

Komentari (0)