У току потпуна реконструкција пута Стара Пазова - Стари Бановци

У току су радови на путу Стара Пазова – Стари Бановци од надвожњака ка Старим Бановцима што је једна од већих инвестиција када се говори о улагању путну инфраструктуру у општини Стара Пазова ове године. Након неколико деценија се изводи његова темељна реконструкција, практично се прави потпуно нови пут.

 Rekonstrukcija puta Stara Pazova Stari Banovci.jpg

Уређење поменуте деонице започело је претпрошле године уређењем пута од центра Старе Пазове до излаза, настављено ове године изградњом друге траке кроз индустријску зону, а крајем године очекује се да ће путни правац од Старе Пазове до Старих Бановаца дугачак више од 10 километара бити у потпуности реконструисан и дограђен.

Радове су обишли председник Општине Стара Пазова Ђорђе Радиновић и помоћник председника општине Маја Грбић и том приликом је истакнуто да ће нови пут бити шири за 60 цм од старог и да ће поседовати сав пратећи путни мобилијар. Општина ускоро почиње на исти начин да реконструише и путни правац Крњешевци – Стара Пазова преко Војке и Војка – Стари Бановци преко Нове Пазове. Такође, радиће се и пут Нова Пазова – Бусије.

Због радова је саобраћај на овој деоници је успорен, па надлежни препоручују да се користи правац од кружног тока код Пазовачких базена па до Старих Бановаца.

Komentari (0)