У Староj Пазови поjачан рад на издавању докумената

Полициjска станица у Староj Пазови поjачала jе рад у Одељењу за управне послове због повећаног обима посла када jе у питању издавање нових или замена постоjећих докумената, пре свега личних карти и пасоша, возачких дозвола или докумената коjи се тичу регистрациjе возила.

 

 

Zgrada SUPa u Staroj Pazovi.jpg

На слици: Зграда СУП-а у Староj Пазови


Приjем захтева за издавање личних карти и пасоша врши се сваког радног дана од 7 до 14 часова, а подизање ових докумената jе од 14 часова на шалтерима 6 и 7. Подношење захтева за издавање возачких дозвола и подизање истих врши се сваког радног дана од 13 до 15 часова на шалтеру броj 1. Регистрациjа возила се врши сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова на шалтерима 2 и 3, с тим што jе потребно заказати дан раниjе од 7.30 часова.

Због повећаног обима посла, надлежни апелуjу на грађане да буду стрпљиви, а уколико обим посла буде накнадно повећан радници задужени за ове послове у полициjскоj станици радиће дуже. 

Подсетимо, за израду личне карте или путних исправа потребно jе од 3 до 7 дана, док се возачке и саобраћаjне дозволе израђуjу у просеку за недељу дана. Грађани Старе Пазове у систему су Министарства унутрашњих послова Републике Србиjе коjи се односи на заказивање термина за подношење захтева за личне карте или пасоше путем интернета.

С.Станковић

 

Tagovi

Komentari (0)