У Староj Пазови одржано 101. Фениксово посело

У Клубу за одрасла и стара лица у Староj Пазови одржано jе 101. Фениксово посело у организациjи Друштва за афирмациjу инвалида „Феникс“ под покровитељством општине Стара Пазова. 

 

Feniksovo poselo.jpg

Тема 101. Фенисковог посела била jе сарадња са друштвеном одговорним компаниjама коjе пружаjу свесрдну подршку особама са инвалидитетом и сметњама у развоjу у овом делу Срема. У години када старопазовачко Друштво за афирмациjу инвалида „Феникс“ обележава две и по децениjе постоjања, чланови истичу да су увек наилазили на спремност локалних привредника да помогну рад поменуте организациjе.

У jедном од наjпознатиjих трговинских ланаца у овом краjу кажу да се успех сваке компаниjе огледа и у показаноj друштвеноj одговорности, те апелуjу и на друге да следе њихов пример, с обзиром да у овом делу Срема послуjе велики броj компаниjа.

Треба напоменути да се програмске активности овог друштва реализуjу захваљуjући подршци локалне самоуправе, а овакав вид дружења од изузетне jе важности за афирмациjу особа са инвалидитетом или сметњама у развоjу и њихово укљућивање у друштвене токове.

С.Станковић

На слици: Фениксово посело

Tagovi

Komentari (0)