У Старој Пазови топли радијатори

Грејна сезона званично почиње 15. октобра, али због најављеног захлађења топлане од данас постепено улазе у режим грејања. ЈКП "Топлана Стара Пазова" са грејном сезоном почиње данас, уз старе цене топлотне енергије.

 Toplana.jpg

Топлана својим системом грејања покрива око 114 хиљада квадрата. Све неопходне припреме, ремонти и пробе за почетак нове грејне сезоне извршене су у августу и септембру. Кориснике због ниске просечне температуре од данас очекују топли радијатори, каже Зоран Вукашиновић, директор ЈКП “Топлана Стара Пазова“:

„Грејна сезона у општини Стара Пазова почиње 15. октобра, али обзиром да су се температуре спустиле ниже него што је то просечно за ово доба године, ми ћемо грејање пустити од уторка ујутру јер темпарутере неће прелазити 10 степени и наставићемо тако у наредним данима.“

Корисници који грејање плаћају током свих 12 месеци издвајају на месечном нивоу 97,47 динара по метру квадратном без ПДВ-а уколико је реч о стамбеном, односно 121,82 динара без ПДВ-а ако се ради о пословном простору.

Из надлежног предузећа најављују редовну испоруку топлотне енергије током наступајуће грејне сезоне.

Tagovi

Komentari (0)