У МЗ Брајковац - Петровића крај, асфалтиран пут дужине 100 метара

 

асфалтирање.jpg 

У МЗ Брајковац - Петровића крај, асфалтиран пут дужине 1000 метара

Објављено:

Председник Градске општине Лазаревац Бојан Синђелић са сарадницима, јуче је обишао радове на асфалтирању пута у Петровића крају у Брајковцу. Асфалтирана је деоница пута у дужини од 1000 метара, а извођач радова је ЈП за изградњу Лазаревца. Средства у износу, од око 6,5 милиона динара, колико износи вредност радова, обезбеђена су из буџета Градске општине Лазаревац.

„Данас смо овде у посети Петровића крају, где су радови на асфалтирању увелико у току и поред тога што је други дан празника рада. Могу да кажем да су претходна два дана, поред овог путног правца, асфалтиране још две деонице, једна у Месној заједници Барзиловица у Милановића крају дужине 400 метара, а друга у Месној заједници Петка, деоница пута такозвана Бајино Брдо у дужине 450 метара“ рекао је председник Синђелић.

Напоменуо бих да је од почетка грађевинске сезоне у путну инфраструктуру на територији Градске општине Лазаревац, уложено 110 милиона динара, из средстава обезбеђених преко Секретаријата за саобраћај града Београда и средстава обезбеђених из буџета Градске општине Лазаревац, рекао је председник градске општине Лазаревац Бојан Синђелић приликом обиласка радова у МЗ Брајковац и додао да ће се руководство Градске општине Лазаревац у наредном периоду трудити да подједнако изађе у сусрет потребама свих грађана са територије општине Лазаревац, како из урбаних делова града, тако и руралних делова општине.

У име становника Месне заједнице Брајоквац, руководству Градске општине Лазаревац, на до сада учињеном се захвалио одборник Чедомир Мартиновић.  „У Месној заједници Брајковац  до сада су урађена два путна правца укупне дужине 1500 метара и уложена су значајна средства за наставак изградње капеле на месном гробљу. Надам се да ће се општинска власт и у наредном периоду овако опходити према руралним месним заједницама и излазити у сусрет њиховим потребама“, рекао је Мартиновић.

Фото галерија

асфалтирање_2.jpg
асфалтирање_3.jpg

Komentari (0)

Повезане вести