У МЗ Брајковац асфалтиран пут у дужини од 450 метара

 

асфалт_6.jpg

 

У МЗ Брајковац асфалтиран пут у дужини од 450 метара

Објављено:

На иницијативу грађана Месне заједнице Брајовац асфалтиран је пут у Обрадовића крају у дужини од 450 метара у овој месној заједници. Вредност изведених радова је око 5 милиона динара, а средства су обезбеђена посредством Града Београда. Радове на асфалтирању изводило је Јавно предузеће  „Београд пут“.

Наведени пут асфалтиран је у складу са Планом асфалтирања путева на територији ГО Лазаревац, који је почетком године усвојила Дирекција за путеве града Београда на предлог градске општине Лазаревац, а уз претходно обављене консултације са саветима месних заједница са територије ГО Лазаревац.

Трудимо се да испунимо обећање дато нашим суграђанима, бринући се не само о строгом центру града, већ и руралним срединама, односно сеоским месним заједницама, рекао је председник градске општине Лазаревац Бојан Синђелић приликом обиласка радова у МЗ Брајковац и захвалио се руководству Града Београда на изузетно доброј сарадњи.

„Тренутно се радови на асфалтирању путева у складу са донетим планом одвијају на још шест локација, у Месној заједници Шушњар на две локације, Месној заједници Горњи град на две локације, Месној заједници Велики Црљени и улици Душка Радовића. Очекује се да ће велики део радова на овим локацима бити завршени током наредне недеље“, казао је Бојан Синђелић.

Фото галерија

асфалт_7.jpg

Komentari (0)